Käytetyt Kuormalavahyllyt

Rastecilta saat kuormalavahyllyt myös käytettyinä. Myymme, suunnittelemme ja asennamme toimintasi tarpeisiin räätälöidyt, hyväkuntoiset, käytetyt kuormalavahyllyt. Tuoteryhmänsä myydyimpänä Kasten-kuormalavahylly tarjoaa monipuolisia ja toimivia varastointimahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin.

Miksi valita käytetty kuormalavahylly

 • Käytetty kuormalavahylly on paitsi kustannustehokas myös ekologinen vaihtoehto yritykselle, joka tarvitsee toimivaa varastointia, mutta haluaa säästää varastoinnin kustannuksissa.
 • Kasten-kuormalavahyllyn perusmitoitus on pysynyt samana vuosikymmeniä, joten uusia ja käytettyjä lavahyllyn osia on mahdollista yhdistää. Meiltä löydät myös muun merkkisiä, käytettyjä kuormalavahyllyjä. Meiltä saat lavahyllyt myös uutena.
 • Tarkastamme kaikki myymämme käytetyt kuormalavahyllyt ja kuten uudetkin, myös käytetyt täyttävät tarvittavat turvallisuusvaatimukset ja standardit.
 • Myös käytetty kuormalavahylly sopii sekä FIN- ja EUR-lavoille että erilaisille ja eri mittaisille kuormalavoille.

Mihin käytettyjä kuormalavahyllyjä voidaan käyttää

Käytettyjä kuormalava- eli trukkihyllyjä voidaan käyttää normaaliin lavatavaran varastointiin ja ne säilyttävät monipuolisesti muunneltavissa olevat varastointiominaisuutensa. Lavahyllyt on suunniteltu joustavien varastojärjestelmien rakentamiseen. Näin voimme huomioida yrityksesi varastoinnin yksilölliset tarpeet ja rakentaa niiden mukaisen, parhaiten toimivan säilytysjärjestelmän myös käytetyistä kuormalavahyllyistä. Paitsi tilankäyttöä myös logistiikkaa sekä varaston ja tavaran käsittelyä voidaan tehostaa, kun lavahyllyjen mitoitus tehdään räätälöidysti tarpeen mukaan.

Muunneltavan rakenteensa ansiosta käytetytkin kuormalavahyllyt soveltuvat monenlaiseen tilaan ja eri toimialoille. Räätälöity kuormalavahylly on oikea ratkaisu, jos yrityksessäsi käsitellään kuormalavoja. Kuormalavahyllyistä voidaan rakentaa seuraavia kokonaisuuksia:

 • perinteiset kuormalavahyllyt
 • kapeakäytävähyllyt
 • siirtohyllyt eli MOVO:t
 • satelliittihyllystöt
 • läpivirtaushyllyt
 • syväkuormaushyllyt
 • pushback-hyllystöt

Hyllyjen tasomateriaaliksi voit valita esimerkiksi teräsritilän tai vanerin hyllyn käyttötarkoituksen mukaan.

Varastonsuunnittelun asiantuntijoilta saat toimivan varastoinnin avaimet

Kun tarvitset varastointiin toimivaa ja kustannustehokasta ratkaisua, kartoitamme mielellämme yrityksesi säilytystarpeet. Tämän jälkeen suunnittelijamme tekevät teille varaston kalustesuunnitelman. Luonnoksessa huomioimme mm. varastonne sisälogistiikan ja käyttämänne trukkityypit. Jos kyseessä on uudiskohde, on tuloksekkainta suunnitella sopivimmat ratkaisut jo rakentamisen alkutaipaleella, arkkitehdin kanssa yhteistyössä. Lavahyllytilaa on vaivatonta myöhemmin lisätä erilaisten jatko-osien avulla, jos säilytystarpeenne muuttuu.

Miksi valita Rastec

 • Toimituksemme ovat nopeita, sillä meillä on Suomen suurin varastohyllyjen varasto. Asennamme myös käytetyt hyllyt huolellisesti ja turvallisesti standardien mukaan.
 • Tarvittaessa teemme varastohyllyille vuosittain turvatarkastuksen, jossa hyllyjen kunto varmistetaan. Raportoimme korjaustarpeet ja tarvittaessa vaihdamme vahingoittuneet osat.
 • Hyllyt on helppo asentaa ja niihin on mahdollista yhdistää erilaisia kuormalavahyllyjen lisä- sekä turvallisuusosia. Osien avulla kuormalavahyllystä saa omaan varastoon ja varastointitarpeeseen sopivan ratkaisun aina suunnittelusta asennukseen.

Ota yhteyttä varastointiratkaisujen ammattilaiseen

Kun etsit kustannustehokasta ja toimivaa, kokonaisvaltaista varastointiratkaisua ja haluat varastosi kuutiot hyötykäyttöön myös kierrätysmielessä, ota yhteyttä meihin. Meiltä saat kuormalavahyllyt halutessasi myös uusina.

Jos tarvitset varastokalusteita tai trukkeja lyhytaikaiseen tarpeeseen, meiltä voit tarpeen mukaan myös vuokrata ne. Varastohyllyt saat halutessasi myös leasing-sopimuksella. Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi