Lisäosat

Kuormalavahyllyn lisäosat

Kuormalavahyllyn lisäosat tarjoavat varastointiin erilaisia toiminnallisia ominaisuuksia, joilla on merkittävä vaikutus esimerkiksi työskentelyergonomiaan ja -turvallisuuteen. Laadukkaiden hyllyelementtien ja lisäosien avulla varastosta voidaan räätälöidä juuri tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Ratkaisumme soveltuvat kaikenkokoisiin varastoihin, niin manuaalisiin kuin automatisoituihinkin.

Ota yhteyttä varastoinnin ja teollisuuskalustamisen asiantuntijoihin, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu!

OTA YHTEYTTÄ!

 

 

Rajaa tuloksia
 • Valmistaja
  • Hinta
    24 tuotetta

   Valikoimamme

   Valikoimastamme löydät esimerkiksi erikokoiset hyllystöritilät, kuorma-, vaneri- ja vetotasot sekä tunnelisuojat. Ratkaisujen avulla kuormalavahyllyjen alimmat tasot ja lattiapaikat voidaan varustella sopiviksi ergonomiseen käsin keräilyyn ja ylemmät tasot normaaleiksi lavapaikoiksi.

   Tukevasta sinkitystä teräsprofiilista valmistetut hyllystöritilät ovat turvavarusteita, jotka estävät tavaroiden putoamisen hyllystä. Valikoimissamme on eri kokoja keskiraskaille ja raskaille kuormille. 

   Kuorma- ja vaneritasot helpottavat keräilyä ja tekevät työskentelystä ergonomisempaa. Vetotaso tehostaa keräilyä, sillä kuormalavan saa vedettyä kätevästi esille. 1- ja 2-puoleinen malli. FIN-lavoille tarkoitetut tunnelisuojat varmistavat puolestaan turvallisen ajoreitin hyllyjen alta. Kaikki lisävarusteet voidaan myös toimittaa asiakkaan brändiväreissä. Tutustu valikoimaamme tai kysy lisää asiantuntijoilta!

   Lisäosien toimitus ja asennus

   Lisäosien asentaminen on helppoa. Sinkityt tasoritilät kiinnitetään kynsien avulla vaakapalkkeihin. Kuormatasoja ei tarvitse erikseen kiinnittää kuormalavahyllyyn, sillä niillä katetaan koko taso ja ne pysyvät paikoillaan päätypalkkien välissä. Myös vaneritasot on helppoja asentaa, sillä ne pysyvät tukevasti palkkien päällä pohjassa olevien välilistojen avulla. Kiskoilla liikkuvat vetotasot kiinnitetään vaakapalkkeihin pulteilla.

   Kauttamme saat nopeat ja kustannustehokkaat toimitukset kaikkialle Suomeen. Voimme myös tarvittaessa hoitaa asennuksen.

   Miksi Rastec?

   Me tarjoamme käyttöösi laajan valikoimamme sekä asiantuntemuksemme, jotta saat toimivan, turvallisen ja ergonomisen varaston. Saat kauttamme kuormalavahyllyt ja lisäosat irrallisina osina tai paikoilleen asennettuna. Tarjoamme myös käytettyjä vaihtoehtoja sekä leasing-sopimuksia. Kysy lisää vaihtoehdoista! 

   Kysy lisää asiantuntijoiltamme! Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi