Rajaa tuloksia
  • Hinta
    • min EUR 4 - max EUR 9516
 22 tuotetta

Ulokehyllyt

Ulokehylly on sopiva tapa varastoida vaaka-asennossa säilytettäviä, pitkiä tuotteita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi putket, kanget, puutavaraniput, listat, metallilevyt jne.

Myymme, suunnittelemme ja asennamme toimialasi tarpeisiin räätälöidyt, korkealaatuiset ulokehyllyt, oksa- ja orsihyllyt monipuolisiin, pitkien tuotteiden varastointitarkoituksiin. Ulokehyllymme ovat tuoteryhmänsä myydyimpiä Suomessa. Pitkän mallisen tavaran varastointiin Rastec tarjoaa monipuolisesti toimivia varastointiratkaisuja, kuten ulokehylly, oksahylly tai orsihylly sekä monet muunlaiset varastohyllyratkaisut.

Miksi pitkän tavaran varastointiin kannattaa valita uloke-, orsi- tai oksahylly

  • Jos varastoit laatikko- tai lavatavarasta poikkeavia tuotteita, kuten esimerkiksi levytavaraa, on useimmiten tarkoituksenmukaisinta suunnitella varastointi tuotteiden mukaiseksi.
  • Mm. orsihyllyn perusmitoitus on vakio, joten monia, esimerkiksi renkaiden säilyttämistä helpottavia lisävarusteita voidaan yhdistää hyllyyn mallista riippumatta. Uloketasoihin on mahdollista asentaa erilaisia lisäosia, jolloin tasolle voidaan jaella esimerkiksi lyhyempiä, tanko- tai levymallisia tuotteita tai hyllyyn saadaan kattorakenne.
  • Meiltä saat ulokehyllyt uutena tai käytettynä. Jokainen hyllymme täyttää kaikki tarvittavat turvallisuusvaatimukset ja standardit. Ulokehyllyt on tarkoitettu raskaalle, keskiraskaalle ja kevyelle tavaralle.
  • Noutovarastollamme sinua palvelevat osaavat myyjämme. Saat sieltä varastotuotteemme asiantuntevin neuvoin ja erittäin kätevästi. Rastecin kautta saat hyllyihin myös erilaiset turvallisuus- sekä lisäosat vaivattomasti.

Ulokehyllyt saat myös katoksella. Katettu ulokehylly suojaa säilytettävää tavaraa sateelta ja ylhäältä tippuvilta esineiltä. Ulokehylly on tehokas varastointiratkaisu kaikelle pitkän malliselle tavaralle. Ulokehyllyssä esimerkiksi terästankoja, puutavaranippuja, kankia tai levyjä on helppo käsitellä ja ne pysyvät hyvässä järjestyksessä. Uloke- eli oksahylly on tukeva, sitä on helppo muunnella, siirtää tai laajentaa tarpeen mukaan. Ulokehyllyjen pylväät ja ulokkeet on maalattu (sävy: sininen RAL 5015) ja ne ovat saatavana myös kuumasinkittynä.

Varastointiratkaisujen asiantuntija palveluksessasi – ota yhteyttä

Rastec on kokonaisvaltaisen varastoinnin ammattilainen, jolta saat sekä varastosuunnittelun että laadukkaat tuotteet tarvittaessa vaikka avaimet käteen -periaatteella. Teemme varastotiloistanne kustannustehokkaat ja toimivat ja huolehdimme, että jokainen kuutio tulee hyötykäyttöön.

Meiltä voi myös vuokrata varastokalusteita tai trukkeja lyhytaikaiseen tarpeeseen. Kysy myös käytetyistä vaihtoehdoistamme! Varastohyllyt saat halutessasi myös leasing-sopimuksella. Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi