Työkalukaapit

Rajaa tuloksia
 • Hinta
   9 tuotetta

  Rastecilta löytyy laaja valikoima erilaisia työkalukaappeja. Saat meiltä juuri oman teollisuudenalasi tarpeisiin sopivat työkalukaapit haluamassasi koossa ja värissä. Kaappeja pystyy muuntelemaan tarpeen mukaan. Teräskaappejamme käytetään laajasti esimerkiksi lokerokaappeina, pukukaappeina sosiaalitiloissa, siivouskaappeina ja tietokonekaappeina. Peltikaapit soveltuvat erinomaisesti myös työkalukaapeiksi, erilaisiksi tavaransäilytyskaapeiksi ja hyllykaapeiksi.

  Miksi työkalukaapit Rastecilta

  • Meiltä löydät erilaiset kaapit moniin eri varastointitarkoituksiin aina vaatesäilytyksestä kemikaalikaappeihin.
  • Kaikki kaappimme ovat tarpeen mukaan muunneltavia ja ne ovat saatavissa jaloilla tai ilman. Kaapin jalat ovat säädettävissä alustan mukaan.
  • Saat esimerkiksi lokerokaapit valmiiksi koottuna tai osissa, ihan kuten haluat.
  • Kaappimme ovat vankkarakenteisia, kestäviä ja niissä on hitsattu runko.
  • Teräskaappeihimme on saatavilla runsas valikoima erilaisia lisäosia, kuten vetolaatikoita, säädettäviä lisähyllyjä, reikälevyjä tai koukkuja helpottamaan erilaisten tavaroiden säilyttämistä.

  Kun haluat tavarat siististi ja turvallisesti järjestykseen ja ovien taakse, valitse Rastecin monikäyttöiset työkalukaapit tehokkaaseen säilytykseen. Voit täydentää kaappeja valitsemillasi lisätarvikkeilla. Laajan valikoimamme tuotteista on helppo räätälöidä yrityksesi tarpeisiin sopivat kaappiratkaisut.

  Työkalukaapit ja muut toimivat varastointiratkaisut saat asiantuntevasti Rastecilta

  Olemme kokeneita toimivien teollisuustilojen ja varastoiden ammattilaisia ja kumppanisi, kun haluat jokaisen varastokuutionne varmuudella hyödynnettyä. Meiltä saat sekä asiantuntevan varastosuunnittelun että laadukkaat tuotteet noudettuna tai paikalleen valmiiksi asennettuna.

  Meillä on takanamme vuosikymmenten kokemus logistisesti huippuunsa vietyjen varastoiden toteutuksista. Huolehdimme, että pysymme mukana varastoinnin trendeissä ja että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paitsi laadukkaita, myös kustannustehokkaita ratkaisuja. Meille on kunnia-asia olla paras mahdollinen kumppani sisälogistiikan toteuttamiseen. Yhdessä voimme rakentaa yrityksellesi tehokkaan ja toimivan varaston.

  Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi