Työkaluvaunut

Rajaa tuloksia
 • Valmistaja
  • Hinta
    12 tuotetta

   Työkaluvaunut meiltä myös räätälöitynä

   Erilaiset työkaluvaunut helpottavat monella eri toimialalla työskentelevien arkea. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, meiltä löydät eri kokoiset ja kantavuudeltaan erilaiset työkaluvaunut jokaiseen tarpeeseen myös räätäilöityinä.

   Kevennä tavaransiirtoja työkaluvaunujen avulla

   Jos työssäsi on tarve siirtää tavaroita paikasta toiseen, työkaluvaunu, jossa on esimerkiksi asennustyötä helpottava työtaso, voi olla hyödyllinen hankinta. Työkaluvaunu keventää tavaran siirtoja ja materiaalien kuljetusta eri paikkoihin ja tekee niistä näppärää. Esimerkiksi varaston keräilytyössä erilaiset työkaluvaunut auttavat merkittävästi.

   Jämäkät työkaluvaunut tuovat kaivattuja lisätehoja teollisuuden asennus- ja korjaustöihin. Jos haluat vaivatonta tehokkuutta varastoon ja myymälään tai tarvitset kätevää tavaransiirtoa ja säilyttämistä, katso valikoimamme tai tilaa yrityksellenne sopivat työkaluvaunut erikoismitoilla.

   Siirrettävä työpiste on näppärä apu

   Työkaluvaunumme ovat vankkarakenteisia ja niissä on suuri säilytystila niin isommille työkaluille kuin pienille koneille. Vaunuja käyetään paljon myös siirrettävinä työpisteinä silloin, kun valitaan esimerkiksi malli, jonka kannessa on kestävä puutaso. Kahvallisen vaunun liikuttelu ja käsittely on helppoa ja nopeaa.

   Kun haluat uudenlaista järjestystä vaikkapa korjaamoon, halliin tai varastoon, hoituu se kätevästi käytännöllisen työkalusäilytyksen avulla. Siksi helposti mukana kulkeva työkaluvaunu on omiaan tehostamaan työntekoa.

   Työkaluja paljon käyttävät ammatin edustajat, kuten mekaanikot, puusepät ja metallityöntekijät pääsevät työkaluvaunujen avulla liikkumaan nopeasti työkalujensa kanssa. Vaunuissa kulkevat kätevästi, heti käden ulottuvilla mukana kaikki tärkeimmät työkalut ja tarvittavat varusteet. Vaunua voi käyttää myös siirrettävänä työpisteenä ja työskentelyalustana. Esimerkiksi täyshitsatun, pellistä valmistetun vaunun taakankantokyky on suuri, joten se kestää painoa ja kovenpaakin käsittelyä.

   Autamme mielellämme suunnittelemaan toimivan varaston kaikkiin tarpeisiin. Yhdistelemällä eri säilytyskalusteitamme luot toimivat ja tehokkaat säilytysratkaisut a otat hukkatilat tehokäyttöön. Katso monipuolinen valikoimamme ja luo varastoosi uusi järjestys!

   Autamme sinua sopivan varastointi- ja säilytyskalusteen valinnassa

   Tarvitsetko apua sopivien työkalujen tai muiden tuotteiden säilytyskalusteiden valinnassa vai etkö löydä etsimääsi? Ota meihin yhteyttä - autamme mielellämme.

   Meiltä saat aina nopean toimituksen ja asiantuntevat ohjeet kaikkiin varastoinnin kysymyksiin. Ota yhteyttä!