Toimistopöydät

Toimistopöytä on jokaisen toimistoympäristön kulmakivi. Käytännöllinen ja ergonominen työpöytä vaikuttaa positiivisesti työtuloksiin tehden työskentelystä mielekästä ja tehokasta. Valikoimastamme löydät eri kokoiset toimistopöydät erilaisiin työympäristöihin.
Toimistopöytä on jokaisen toimistoympäristön kulmakivi. Käytännöllinen ja ergonominen työpöytä vaikuttaa positiivisesti työtuloksiin tehden työskentelystä mielekästä ja tehokasta. Valikoimastamme löydät eri kokoiset toimistopöydät erilaisiin työympäristöihin.
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   5 tuotetta
  Toimistopöydät

  Toimistopöydät kaikkiin työympäristöihin

  Toimistopöydän valintaan kannattaa panostaa, sillä toimistotyöntekijä viettää sen äärellä suurimman osan työpäivästään. Laadukas ja ergonominen työpöytä takaa tehokkaan työskentelyn. Työpöytää valittaessa tulee huomioida käyttäjän tarpeet, jotta sen äärellä olisi hyvä työskennellä. Onko pelkkä työskentelytaso riittävä työskentelyyn vai vaaditaanko lisäksi säilytystilaa kansioille ja tulostimelle? Onko huonetilaa käytettävissä reippaasti vai pyritäänkö tilaa säästävään ratkaisuun? Tutustu valikoimaamme ja löydä tarpeisiisi sopiva toimistopöytä!

  Valikoimamme työpöydät on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Pöytätason väri voidaan valita työympäristöön sopivaksi. Tasoja on saatavilla mm. valkoisena tai koivun tai pyökin värisenä. Valkoinen toimistopöytä sointuu helposti monenlaiseen sisustukseen ja työtilaan. Luonnonpuu luo kodikkaan tunnelman. Eri kokoiset työpöydät sopivat toimistoihin, kouluihin, sairaaloihin ja moniin muihin työympäristöihin.

  Kulmatyöpöytä säästää tilaa

  Kulmatyöpöytä on tilaa säästävä ratkaisu. Se koostuu kahdesta pöytälevystä. Levyjä voidaan käyttää molemminpuolin, joten kulmapöytä saadaan muokattua käyttäjäystävälliseksi niin oikea- kuin vasenkätisillekkin. Kulmatyöpöytä on tehokas valinta, kun halutaan hyödyntää huoneen nurkassa olevaa tilaa. Pöytä voidaan sijoittaa myös vastakkain toisen kulmapöydän kanssa.

  Kulmatyöpöydän etuna on sen suuri ja tilava pöytäpinta, missä riittää työskentelypinnan lisäksi runsaasti tilaa toimistotarvikkeille, asiakirjoille, tulostimelle ja muille tarvittaville välineille. Mikäli säilytystilaa tarvitaan tästä huolimatta lisää, voidaan pöydän alle sijoittaa erillisiä pyörällisiä laatikostoja.

  Modernit työpöydät toimistoon alan ammattilaiselta

  Me Rastecilla suunnittelemme toimivat työympäristöt eri toimialoille.

  Tarjoamme laadukkaat ja kestävät toimistopöydät kilpailukykyiseen hintaan. Yhdistelemällä valikoimamme muita toimistokalusteita saat viimeisteltyä tehokkaan työpisteen ja luotua käytännöllisen kokonaisuuden toimistoon tai muuhun työympäristöön.

  Mimmi SuntelaMimmi Suntela
  myynti
  p. 044 705 4463
  mimmi.suntela@rastec.fi

  Kysy lisää Mimmiltä tai ota yhteyttä myyntiimme
  p. (03) 733 4613 tai yhteydenottolomakkeella.

  Säädettävä toimistopöytä mahdollistaa aktiivisen työskentelyn

  Pitkäaikainen istuminen kuormittaa kroppaa. Säädettävä työpöytä mahdollistaa asennon vaihtamisen ja ajoittaisen seisomisen työskennellessä. Istumisen ja seisomisen vaihtelu aktivoi lihaksia, tehostaa verenkiertoa ja ehkäisee rasitusvammojen syntymistä. Sähköpöytä edistää työntekijöiden työhyvinvointia ja terveyttä. Kurkkaa valikoimamme säädettävät työpöydät täältä!

  Sähköisen työpöydän korkeutta voi säätää tarpeen mukaan ja sen avulla töitä voi tehdä niin istuen kuin seisten. Vuorottelu pitää mielen virkeänä ja töiden tekoon on helpompi keskittyä, kun paikkoja ei ala kolottaa. Suositeltavaa olisi, että istuen työskentelisi korkeintaan kaksi tuntia kerrallaan. Seistessä parhaimman työasennon saa seisomalla vatsa kiinni pöytälevyssä niin, että kyynärvarret lepäävät pöytätason päällä. Pelkkä seisominenkaan ei kuitenkaan ole hyväksi, etteivät polvet ja jalat ylikuormitu. Vaihtelu siis virkistää!

  Miten valitsen oikean kokoisen toimistopöydän?

  Toimistopöydän koon valinnassa tulee ottaa huomioon sen käyttötarkoitus sekä käytettävissä oleva tila. Toimistotyössä pöytätilan tulisi riittää ainakin tietokoneen näytölle, näppäimistölle ja hiiren käytölle. Työskentelytavasta riippuen tilaa voi tarvita myös kynätelineelle, asiakirjoille ja pöytävalaisimelle. Toimistotyössä työpöydän optimaalinen koko on usein 1600x800 mm. Valikoimastamme löydät toimistopöydät niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin.

  Pöydän korkeus tulee valita vastaamaan käyttäjän ja työtuolin korkeutta. Ergonomisin työskentelyasento saavutetaan, kun kyynärvarret lepäävät pöydällä 90 asteen kulmassa. Miellyttävä työasento mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja ehkäisee niska- ja selkävaivoja.

  Toimistopöydät

  Toimistopöydän sijoittaminen työympäristöön

  Työpöydän sijoittamisessa kannattaa ottaa huomioon muutamia tekijöitä. Jos toimistotila on pienehkö, kannattaa pöytä asettaa seinää vasten. Kulmatyöpöytä on toimiva ratkaisu ahtaampiin tiloihin ja sillä saa runsaasti ylimääräistä pöytätilaa toisen pöytälevyn ansiosta. Kulmatyöpöytä voidaan nimensä mukaisesti sijoittaa huoneen kulmaan.

  Toimistotyö vaatii lähes poikkeuksetta sähköä. Pöydän paikkaa valittaessa on suositeltavaa huomioida pistorasioiden sijainti. Jotta et joutuisi kompastelemaan jatkojohtoon tai pilaamaan toimistotilan siistiä ulkonäköä ylimääräisillä johdoilla, kannattaa pöytä sijoittaa mahdollisimman lähelle pistorasioita.

  Tehokas työskentely vaatii hyvän valaistuksen. Luonnonvalo piristää mielialaa ja auttaa keskittymään. Mikäli haluaa hyödyntää päivänvalon työtilassa, tulee työpöytä asettaa mahdollisimman lähelle ikkunaa. Paras tapa on sijoittaa toimistopöytä 90 asteen kulmaan ikkunaan nähden. Tällöin välttyy silmiä ärsyttäviltä heijastuksilta, joita näytössä näkyy valon tullessa takaa. Kun luonnonvalo tulee pöydän sivulta, valaistusolosuhteet ovat optimaalisimmat.