Työkalutaulut

Työkalujen säilytys onnistuu kätevästi työkalutaulun eli reikälevyn sekä siihen kiinnitettävien kannattimien avulla. Voit valita jokaiselle työkalulle oman paikan ja muokata työkalutaulua tarpeen mukaan, sillä koukkujen siirtely onnistuu helposti ja nopeasti. Reikälevy on aikaa ja tilaa säästävä ratkaisu, joka takaa, että työvälineet ovat aina käden ulottuvilla!
Työkalujen säilytys onnistuu kätevästi työkalutaulun eli reikälevyn sekä siihen kiinnitettävien kannattimien avulla. Voit valita jokaiselle työkalulle oman paikan ja muokata työkalutaulua tarpeen mukaan, sillä koukkujen siirtely onnistuu helposti ja nopeasti. Reikälevy on aikaa ja tilaa säästävä ratkaisu, joka takaa, että työvälineet ovat aina käden ulottuvilla!
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   13 tuotetta

  Reikälevy tarjoaa näppärän säilytystilan työkaluille

  Työkalutaulu eli reikälevy on tehokas tapa säilyttää työkaluja ja -välineitä. Seinään kiinnitettävä reikälevy on täydellinen valinta silloin, kun et tarvitse lukittavan kaapin lisäturvaa ja haluat säästää sekä aikaa että tilaa. Polttomaalatusta teräksestä valmistetuissa paneeleissa on nelikulmaiset reiät, joihin voit kiinnittää eri mallisia koukkuja, piikkejä ja muita kannattimia. Työkalutaulu on suosittu säilytysratkaisu sen monipuolisuuden ja muokattavuuden ansiosta. Reikälevyn avulla saat rakennettua juuri sellaisen säilytysseinän työkaluille kuin tarvitset. Koukkuja ja kannattimia on helppo siirrellä aina tarpeen vaatiessa, joten voit vaihdella niiden paikkoja ja tehdä tilaa uusille työkaluille. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia kannattimia, joilla voit ripustaa seinälle mitä tahansa ruuvitaltasta ja saksista vasaraan ja sahaan. Meiltä saat valmiit kannatinsarjat, jotka sisältävät erilaisiin tarkoituksiin sopivia koukkuja ja kannattimia. Valmiiden sarjojen avulla pääset helposti alkuun työkalutaulun rakentamisessa ja tarvittaessa voit täydentää sitä yksittäin myytävillä kannattimilla. Tutustu työkalukannattimiin täältä!

  Reikälevy

  Pidä työympäristö siistinä ja tavarat tallessa reikälevyn avulla

  Tavarat tuppaavat katoamaan, jossei niille ole määritelty omaa säilytyspaikkaa. Työkalutauluun saat säilytyspaikan jokaiselle työkalulle ja -välineelle. Tämä auttaa ylläpitämään hyvää järjestystä ja säästää aikaa myös tavaroiden turhalta etsimiseltä. Kun välineillä on oma paikkansa, on ne helppo ja nopea löytää aina tarvittaessa. Työnteko tehostuu ja viihtyvyys paranee, kun tavarat ovat helposti löydettävissä ja työympäristö pysyy siistissä järjestyksessä. Halutessasi voit merkitä jokaisen työvälineen paikan reikälevyyn tarralla, jolloin järjestyksen ylläpito on entistä helpompaa!

  Seinään kiinnitettävän reikälevyn värivaihtoehdot

  Reikälevyn väri voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Varastoväreinä sininen (RAL 5007) sekä vaaleanharmaa (RAL 7038). Tilauksesta reikälevy on mahdollista saada tummanharmaana tai punaisena. Kysy myös muita värejä!

  Työkalutaulu rajaa työpisteitä

  Korjaamoissa, halleissa ja varastoissa työpisteet voivat olla hyvinkin lähekkäin ja moni työntekijä kaipaa työskentelyrauhaa keskittyäkseen paremmin omiin työtehtäviinsä. Reikälevyseinäke antaa näkösuojaa ja vaimentaa työn ääniä rauhoittaen työpisteen. Voit käyttää sitä rajaamaan työpisteitä ja yksityisyyden suojan lisäksi se tarjoaa tehokkaan säilytyspaikan työkaluille sekä -välineille. Reikälevyseinäke on mahdollista tilata 2-puolisena, jolloin se toimii työkalutauluna molemmille puolille. Sen avulla säästät tilaa, kun et tarvitse erillisiä työkalupakkeja tai -kaappeja työpisteille. Reikälevyssä työkalut ovat näkösällä ja siten helposti löydettävissä. Reikälevyseinäkettä on helppo siirrellä, mikäli työpisteiden paikka vaihtuu. Seinäkettä voi jatkaa erikseen tilattavilla jatko-osilla, joten voit rakentaa siitä juuri sen kokoisen kuin tarve vaatii.

  Ota yhteyttä varastoinnin ammattilaiseen

  Rastec on pitkään alalla toiminut säilytysratkaisuiden asiantuntija. Myymme kaiken tarvittavan tehokkaaseen varastointiin kokemuksella ja ammattitaidolla. Osaavat myyjämme auttavat mielellään toimivan säilytyskokonaisuuden suunnittelussa.

  Tapio LinnaTapio Linna
  myynti
  p. 0400 127 556
  tapio.linna@rastec.fi

  Kysy lisää Tapiolta tai ota yhteyttä myyntiimme
  p. (03) 733 4613 tai yhteydenottolomakkeella.

  Tilaa laadukkaat reikälevyt sekä työkalukannattimet Rastecilta

  Meiltä saat kaiken tehokkaaseen ja turvalliseen varastointiin. Näppärä seinälle kiinnitettävä työkalutaulu maksimoi tilan käytön työpisteellä ja toimii tehokkaana säilytyspaikkana työkaluille. Mikäli seinätilan hyödyntäminen työpisteellä ei kuitenkaan onnistu, löydät meiltä myös jaloillaan seisovat reikälevyseinäkkeet. Rei’itettyyn paneeliin kiinnitetyt koukut, piikit ja muut kannattimet mahdollistavat helpon ja nopean pääsyn työkalujen luo. Kun välineet on ripustettu säilytykseen on niiden sijaintia helpompi seurata ja merkityt säilytyspaikat vähentävät työkalujen katoamista ja sitä, ettei niitä palauteta käytön jälkeen. Työskentely on tehokkaampaa ja mielekkäämpää, kun tavaroiden etsimiseen ei kulu turhaa aikaa.

  Rastecilla on laaja valikoima työkalukannattimia. Helposti ja nopeasti kiinnitettävät kannattimet tekevät työkalutaulusta monipuolisen säilytysratkaisun. Erilaisten koukkujen ja piikkien avulla säilytät ruuvimeisselit, jakoavaimet, pihdit, varasat, taltat, sahat, porakoneet sekä monet muut työkalut ja -välineet kätevästi työkalutaulussa. Reikälevyyn voi lisäksi kiinnittää hyllyjä ja ottolaatikoita, jotka tarjoavat säilytyspaikan sellaisille tavaroille, mitä ei voi ripustaa. Laadukkaat valmiit kannatinsarjat auttavat sinut alkuun työkaluseinän virittämisessä. Voit täydentää kannatinsarjaa erikseen myytävillä lisäkannattimilla.

  Seinään kiinnitettävä reikälevy tarjoaa työkalujen ja -välineiden tehokkaan, tilaa säästävän säilytysratkaisun. Sitä on mahdollista laajentaa ja muokata tarpeen vaatiessa. Muokattavuus ja joustavuus onkin työkalutaulun yksi vahvuuksista. Reikälevy yhdessä työkalukannattimien kanssa sopii moneen eri käyttötarkoitukseen ja siitä voi rakentaa omanlaisensa säilytysjärjestelmän. Työkaluseinä reikälevystä pitää työkalut järjestyksessä ja työpisteen siistinä!