Kasettiseinät

Seinäelementit eli kasettiseinät

Valikoimistamme löydät seinäelementit esimerkiksi työ- ja taukotilojen erottamiseen, tilojen osastointiin ja koneiden suojaamiseen. Tuotteet sopivat myös esimerkiksi laboratorioiden ja valvomoiden luomiseen. Seinäelementit valmistetaan moduuleista, joten ne voidaan purkaa ja siirtää paikasta toiseen nopeasti ja helposti. Ratkaisuilla voidaan lisätä työturvallisuutta, äänieristystä, viihtyisyyttä ja tehokkuutta. Kysy lisää ratkaisuista soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse Kysy lisää seinäelementeistä!
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   0 tuotetta

  Uudelleenkäytettävät moduulielementit

  Seinäelementeillä voidaan luoda helposti tiloja, jotka ovat myöhemmin siirrettävissä tai muokattavissa. Kestävät ja modernit ratkaisut sopivat etenkin toimi- ja tuotantotiloihin, joiden pitää mukautua muuttuviin tarpeisiin. Ratkaisut soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.Seinäelementteihin on saatavilla myös kattavasti lisävarusteita, kuten ilmastointilaitteita, sähköistystä sekä ikkunoita ja ovia. Kysy lisää!

  Toimitus ja asennus

  Meiltä saat seinäelementit tarpeesi mukaan osina tai valmiiksi pystytettyinä. Voimme suunnitella tiloihisi sopivan kokonaisuuden ja asentaa sen käyttövalmiiksi. Elementit voidaan toimittaa myös osina, jolloin voit itse hoitaa asennuksen. Asennus on nopeaa, koska elementit on valmiiksi mitoitettu. Rastec on teollisuuskalustamisen ja varastoinnin kokenut ammattilainen, joten saat kauttamme parhaat neuvot, palvelut ja asiantuntemuksen. Ota yhteyttä, mikäli etsit laadukkaita, kotimaisia ratkaisuita tilojesi tehokkaampaan ja turvallisempaan käyttöön.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

  Suoja- ja väliseinät sekä erilaiset tilaelementit lisäävät työturvallisuutta ja tilojen toimivuutta. Opastamme mielellämme asiakkaitamme parhaiden ratkaisuiden valinnassa. Ota siis yhteyttä ja kerro tilastasi ja tarpeestasi, niin etsimme siihen parhaan ratkaisun. Kysy lisää ratkaisuista soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse