Ympäristösuoja-kaapit

Laadukas kemikaalikaappi on turvallinen ratkaisu vaarallisten aineiden säilytykseen ja varastointiin. Meiltä saat kemikaalikaapit ilmanvaihdolla ja valuma-altailla. Lukittavissa kaapeissa säilytät vesistöille haitalliset, syttymättömät nesteet sekä myrkylliset aineet turvallisesti. Tutustu valikoimaan ja kysy lisää!
Laadukas kemikaalikaappi on turvallinen ratkaisu vaarallisten aineiden säilytykseen ja varastointiin. Meiltä saat kemikaalikaapit ilmanvaihdolla ja valuma-altailla. Lukittavissa kaapeissa säilytät vesistöille haitalliset, syttymättömät nesteet sekä myrkylliset aineet turvallisesti. Tutustu valikoimaan ja kysy lisää!
Rajaa tuloksia
 • Korkeus
  • Suojaus
   • Hinta
     10 tuotetta

    Kemikaalikaappi vaarallisten aineiden turvalliseen säilytykseen

    Vaarallisten aineiden ja kemikaalien säilytykseen sekä varastointiin on käytettävä asianmukaisia kaappeja, jotta voidaan ennaltaehkäistä vahinkojen syntymistä. Kemikaalikaappi eli ympäristökaappi on turvallinen ja luotettava tapa varastoida erilaisia myrkyllisiä aineita ja palamattomia kemikaaleja, kuten happoja, emäksiä ja vesistölle vaarallisia aineita.

    Kemikaalikaappi on tukeva, täyshitsattu peltikaappi, joka on suunniteltu ympäristölle haitallisten, palamattomien nesteiden säilytykseen. Rastecilta löydät valikoiman laadukkaita kemikaalikaappeja ilmanvaihdolla ja valuma-altailla. Kaapeissa on venttiilit ilmanvaihtoa varten ja ne voidaan liittää ilmanvaihto- ja poistojärjestelmiin, jolloin kaapin sisälle saadaan alipaine. Ilmanvaihto ohjaa haitalliset kaasut suoraan ilmanvaihtokanavaan, jolloin ne eivät päädy sisätiloihin. Kemikaalikaappien hyllytasoissa on korkeat, ylöspäin taivutetut reunat, jotka toimivat valuma-altaina, mikäli kemikaaleja vuotaa. Reunojen ansiosta esimerkiksi kaatuneesta pakkauksesta valunut neste ei päädy paikkaan, johon se ei saisi päätyä. Hyllyt ovat siirrettäviä ja niiden pinnalla on kemikaaleja kestävä lakkaus.

    Valitse kemikaalikaappi tarpeidesi mukaan

    Rastec tarjoaa monipuolisia säilytysratkaisuja vaarallisten aineiden ja kemikaalien turvalliseen säilytykseen. Valikoimastamme löydät kestäviä ympäristökaappeja monessa eri koossa. Meillä on lisäksi jalallisia malleja. Jaloilla seisovaa kaappia voi helposti siirtää pumppukärryllä ja jalat helpottavat siivousta kaapin alta. Meiltä saat lisäksi lukittavat ympäristökaapit. Lukittava kemikaalikaappi lisää työpaikan turvallisuutta ja estää vaarallisten kemikaalien pääsyä vääriin käsiin. Kaappeihin on saatavilla lisävarusteita, kuten turvalukolliset pariovet tai piilotettu lukitustanko. Ympäristökaappeihin on mahdollista lisätä hyllyjä ja ulosvedettäviä vetoaltaita toimialasi tarpeen mukaan. Valuma-altaat saat tarvittaessa korkeussäädettävinä. Vakiovärinä kemikaalikaappiemme runko harmaa ja ovet siniset. Kaapit on mahdollista tilata myös muissa väreissä. Kysy lisää värivaihtoehdoista!

    Turvallinen kemikaalikaappi sopii erilaisiin käyttökohteisiin

    Nykyään kemikaaleja käytetään hyvin monissa yrityksissä ja laboratorioissa. Niitä käytetään jopa sellaisissa yksiköissä ja toimialoilla, jotka eivät ole erityisesti mukana kemiallisissa prosesseissa. Tällaisia ovat esimerkiksi koulut, yliopistot, varastotilat, tuotantotilat, verstaat ja huoltotilat.

    Kemikaaleja varastoitaessa on tärkeää tietää, minkä tyyppinen ympäristö on turvallinen kyseisten aineiden säilytykseen. Ympäristölle haitallisten nesteiden säilytys- ja varastointipaikka on suunniteltava huolellisesti ja asianmukaisesti. Kemikaalien säilytykseen liittyvät voimassa olevat säädökset tulee aina tarkistaa ja varastoida vaaralliset aineet lain ja asetusten mukaisesti. Vaarallisten aineiden oikeanlainen säilytys ja käsittely takaa turvallisen työympäristön.

    Tärkeää lisätietoa kemikaalikaapeista

    Kun säilytetään vaarallisia tuotteita, on käytettävä myös sekundäärisuojausta. Aineita, jotka tuottavat ilmaan terveydelle haitallisia epäpuhtauksia on ne säilytettävä ilmastoidussa kaappitilassa.

    Kemikaalien säilytyksessä on tärkeää huomioida niiden ominaisuudet, kuten hapettavuus, myrkyllisyys ja reaktiivisuus. Kemikaaleilla on erilaisia vaaraominaisuuksia ja ne voivat reagoida voimakkaasti keskenään. Kemikaalikaappien ovissa tulee olla merkinnät vaaraominaisuuksista. Yhteensopimattomat aineet tulee säilyttää erillään, jotta ne eivät aiheuta vaaraa. Esimerkiksi syttyvät nesteet ja kaasut tulee säilyttää eri tilassa kuin syövyttävät ja hapettavat kemikaalit. Säilytyspaikat tulee lisäksi suunnitella siten, ettei mahdollinen onnettomuus pääse leviämään.

    Ympäristökaappia valitessa on tärkeää osata arvioida, kuinka paljon säilytettäviä vaarallisia aineita on, minkä laatuisia ne ovat ja millainen säilytysraja työtiloissa on. Nykyisen käyttömäärän lisäksi on otettava huomioon, miten säilytystarve tulee muuttumaan lähitulevaisuudessa. Hyllyt on sijoitettava tilaan siten, että niiden väliin jää riittävästi tilaa, jotta ilma pääsee kiertämään hyllyjen välissä.

    On tärkeää ottaa huomioon, että tämän kategorian tavalliset kemikaalikaapit eivät sovellu palavien tai haihtuvien aineiden säilyttämiseen. Palo- ja räjähdysvaaralliset tuotteet tulee säilyttää paloturvakaapissa. Paloturvalliset kemikaalikaapit löydät täältä. Valikoimassamme on lisäksi palosuojattuja myymäläkaappeja myymäläkäyttöön, jotka soveltuvat palovaarallisten tuotteiden säilytykseen.

    Tilaa turvalliset säilytysratkaisut varastoinnin ammattilaiselta

    Rastec tarjoaa turvallisia ja pitkäikäisiä säilytysratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan. Mikäli olet epävarma, millainen kemikaalikaappi olisi sinun tarpeisiisi sopiva, ota yhteyttä, niin osaavat myyjämme auttavat sinua oikean tuotteen valinnassa. Rastecilla on kymmenien vuosien kokemus korkealaatuisten varastoiden ja niihin liittyvien ratkaisuiden toteuttamisesta hyvin monien eri teollisuudenalojen tarpeisiin.

    Mikäli etsit turvallista tapaa varastoida vaarallisia aineita, meiltä löydät takuulla tiloihisi sopivan ratkaisun! Täyshitsattu kemikaalikaappi on rakenteeltaan vankka ja se on suunniteltu vesistölle vaarallisten, syttymättömien ja haihtumattomien nesteiden varastointiin. Se sopii esimerkiksi teollisuuden, koulujen tai varastoiden käyttöön. Kaapeissa on korkeussäädettävät hyllytasot ja turvalukolliset pariovet. Hyllyjen korotetut reunat estävät nesteitä valumasta. Kaikissa kaapeissamme on ilmanvaihto. Tarvittaessa toimitamme kemikaalikaapit valmiiksi asennettuina.

    Meillä on vahva kokemus mm. siitä, miten turvallisuus varastoinnissa huomioidaan. Hankintakanavamme ovat ensiluokkaisia, meillä on suuri varasto valmiina ja teemme parhaamme tarjotaksemme asiakkaillemme kustannustehokkaita varastoinnin ratkaisuja. Meiltä saat asiantuntevaa apua jo suunnitteluvaiheeseen, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. Kun tarvitset kumppania toimivaan, turvalliseen ja tehokkaaseen varastointiin, ota yhteyttä.