Teknoware - ergonomiset kokoonpanotyöpisteet

Kokoonpanotyöpisteiden suunnittelussa hyödynnettiin ergonomiaa, joka oli olennainen osa tuotantoprosessia. Osat siirrettiin erityisesti suunnitelluista vaunuista rullaradalle, jonka ansiosta niiden käsittely oli vaivatonta ja tehokasta. Tämä systeemi paitsi paransi työntekijöiden työskentelyolosuhteita, myös tehosti tuotantoprosessia.

Teknoware ergonominen kokoonpanotyöpiste

joustava suunnittelu

Työpisteiden suunnittelussa hyödynnettiin vakiotuotteita, joihin lisättiin räätälöityjä lisäosia eri tuotteiden kokoonpanoa varten. Tämä räätälöinti mahdollisti joustavuuden tuotevalikoiman kehittyessä ja muuttuessa, mikä oli elintärkeää dynaamisessa liiketoimintaympäristössä. Erityistä huomiota kiinnitettiin tarkkuutta vaativiin työvaiheisiin, joissa käytettiin sähköistä korkeudensäätöä ergonomian parantamiseksi raskaissa työpisteissä.
Teknoware työpiste
Teknoware pakkauspiste
Teknowaren sosiaalitilat, jossa pukukaappeja

työturvallisuuden edistäminen

Raskaiden osien käsittelyssä Teknoware otti käyttöön keventimiä ja alipainetarraimia. Nämä innovatiiviset ratkaisut vähensivät fyysistä rasitusta ja paransivat työturvallisuutta.
Teknowaren pientavaran säilytysratkaisu

Jätä yhteydenottopyyntö

Tarjoamme projektipalvelua varastoinnin ja teollisuuden tehostamisessa. Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lisää referenssejä

Puumerkin varastotila, jossa on ulokehyllyjä täynnä puutavaraa.

ULOKEHYLLYT

Puumerkki Oy

Pressuhallien kalustamisessa painotettiin ulokehyllyjä, jotka on suunniteltu erityisesti raskaiden kuormien kantamiseen. Ulokehyllyjen suunnittelussa otettiin huomioon pylväiden tuentavälit, ulokepituudet ja kantavuudet.

Tutustu referenssiin

Alfaroc Logisticsin varastotila, jossa on korkeita varastointihyllyjä ja paljon varastoitua tavaraa.

KUORMALAVAHYLLYT, PIENTAVARAHYLLYT

Alfaroc Logistics Oy

Alfarocin varasto suunniteltiin ja toteutettiin Rastecin asiantuntemuksella, mukaan lukien 50 000 kuormalavapaikan kapasiteetti. Varasto koostuu perinteisestä kuormalavahyllystöstä sekä erityisesti suunnitelluista syvemmistä kuormalavahyllyistä.

Tutustu referenssiin

Peikko Groupin varastotila, jossa on asennettu haitariovi läpikuultavasta materiaalista ja ulkoverho

HAITARIVERHO, ULKOVERHO

Peikko Group

Projektimme keskeinen tehtävä oli kehittää ratkaisu tuotantotilojen solujen välisiin tiloihin, jossa tarvittiin suojaverhoja. Ratkaisuksi valikoitui haitariverho, jonka suunnittelussa ja asennuksessa olimme avainasemassa.

Tutustu referenssiin