Kera group oy - ulokehyllyt ja varastoautomaatti

Kera Groupin varastotilat varustettiin monipuolisilla ulokehyllyillä, jotka on suunniteltu erityisesti pitkien ja erikokoisten tavaroiden säilyttämiseen. Ulokehyllyt räätälöitiin sopimaan kullekin varastoitavalle tavaralle, tarjoten joustavuutta ja tehokkuutta varastoinnissa. Myös lavatavaran säilyttäminen onnistuu näissä hyllyissä sopivan varustelun ansiosta.

Kera Groupin varastotilat varustettuna monipuolisilla ulokehyllyillä.

Automaattinen pitkän tavaran varastointi

Alumiiniprofiilit ja puutavara säilytetään pitkän tavaran varastoautomaatissa. Tämä automatisoitu järjestelmä syöttää tavaran kuljettimen kautta katkaistavaksi materiaalille sopivalle sahalle. Automaation käyttö varastoinnissa tehostaa työprosesseja ja vähentää virheiden mahdollisuutta.
Automaattinen varastoautomaatti pitkän tavaran varastointia varten.
Kera Groupin varastotilan ulokehyllyt

Ulko-olosuhteiden huomioiminen varastoinnissa

Asennettaessa raskasta ulokehyllyä ulko-olosuhteisiin, on tärkeää suojata tavara sääolosuhteilta. Ulokehyllyn runko toimii samalla katoksen rakenteena, ja kattopellit on toteutettu kattoulokkeiden avulla. Täydellisempää sääsuojausta tarvittaessa rakennettiin ulokehyllyn ympärille seinät suojaverhoja ja peltiä käyttäen.

Alustan kantavuuden varmistaminen

Ulokehyllyn ulkoasennuksissa on tärkeää varmistaa alustan kantavuus. Tarvittaessa jalkapalkkien alle voidaan valaa anturat, ja paalutuksen päälle pystytettäessä pylväiden sidosväli voidaan räätälöidä sopivaksi. Tämä huolellinen suunnittelu ja toteutus varmistavat varastoinnin turvallisuuden ja kestävyyden.
Ulokehylly sääsuojauksella, hyllyillä puutavaraa
Sääsuojaus

Jätä yhteydenottopyyntö

Tarjoamme projektipalvelua varastoinnin ja teollisuuden tehostamisessa. Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lisää referenssejä

Puumerkin varastotila, jossa on ulokehyllyjä täynnä puutavaraa.

ULOKEHYLLYT

Puumerkki Oy

Pressuhallien kalustamisessa painotettiin ulokehyllyjä, jotka on suunniteltu erityisesti raskaiden kuormien kantamiseen. Ulokehyllyjen suunnittelussa otettiin huomioon pylväiden tuentavälit, ulokepituudet ja kantavuudet.

Tutustu referenssiin

Alfaroc Logisticsin varastotila, jossa on korkeita varastointihyllyjä ja paljon varastoitua tavaraa.

KUORMALAVAHYLLYT, PIENTAVARAHYLLYT

Alfaroc Logistics Oy

Alfarocin varasto suunniteltiin ja toteutettiin Rastecin asiantuntemuksella, mukaan lukien 50 000 kuormalavapaikan kapasiteetti. Varasto koostuu perinteisestä kuormalavahyllystöstä sekä erityisesti suunnitelluista syvemmistä kuormalavahyllyistä.

Tutustu referenssiin

Peikko Groupin varastotila, jossa on asennettu haitariovi läpikuultavasta materiaalista ja ulkoverho

HAITARIVERHO, ULKOVERHO

Peikko Group

Projektimme keskeinen tehtävä oli kehittää ratkaisu tuotantotilojen solujen välisiin tiloihin, jossa tarvittiin suojaverhoja. Ratkaisuksi valikoitui haitariverho, jonka suunnittelussa ja asennuksessa olimme avainasemassa.

Tutustu referenssiin