Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot


Voimassa 31.05.2019 alkaen. Tilaamalla hyväksyt ehdot.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokauppamme on suunnattu pääasiassa yrityksille, jonka vuoksi kaikki hintamme ovat ilmoitettu alv 0%.

Verkkokaupan tuotteita myy Rastec Sisälogistiikka Oy y-tunnus 2241450-3. Myymme tuotteita yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Tilaaminen

Tuotteita tilattaessa verkkokaupan välityksellä osoitteesta https://rastec.fi se tapahtuu ostoskorin kautta. Ennen kuin voit tilata tuotteita, sinun täytyy kirjautua käyttäjäksi ja tilatessasi täyttää rekisteröintilomake eli nimi-, yhteys- ja laskutustietosi sekä yritysasiakkaana y-tunnus.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen lopullinen hinta, toimitus- ja pakkauskuluineen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat

Tuotteiden hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Hinnat eivät sisällä pakkaus- ja toimituskuluja. Pidätämme oikeuden hintojen ja tuotteiden muutoksiin. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Mikäli teillä on jo Rastec Sisälogistiikka Oy:n asiakasnumero mainitkaa se tilatessa, jolloin voimme noudatamme ennakkoon sovittuja myyntiehtoja.

Toimitusehdot

Toimitusehto on FCA Incoterms 2010. Voimme lähettää tuotteet asiakkaan omalla rahtisopimuksella lisäveloituksetta. Voimme myös järjestää kuljetuksen omalla rahtisopimuksellamme erillisen tarjouksen mukaan.

Rahtikustannusten (tilavuuden) minimoimiseksi tuotteet toimitetaan kokoamattomina, ellei toisin mainita. Voimme kuitenkin koota lisäveloituksesta tuotteet valmiiksi niin etukäteen pyydettäessä.

Mikäli yksityisasiakkaana haluat kuljetuksen jo maksamasi tuotteen lisäksi, valitse kassalla "Rastec-rahtisopimus - Tarjous jälkikäteen" niin lähetämme tarjouksen sähköpostiinne. Lähetämme rahtitarjouksen sähköpostiin. Kuljetusliikkeiden ehtojen mukaisesti rahtihinnat sisältävät toimituksen katutasoon lastauslaiturille tai auton välittömään läheisyyteen. Tavaran muu siirtäminen tai aikataulutettu jako ovat maksullisia lisäpalveluja.

Lähetykset toimitetaan asiakkaan vastuulla ja voimme vakuuttaa lähetykset ostajan pyynnöstä ja kustannuksella.

Toimitusaika

Toimitusaika riippuu tuotteiden määrästä ja koosta. Yksittäisten varastotuotteiden toimitukset saadaan lähtemään 2-3 arkipäivän kuluessa. Tilaa vievät tuotteet pakataan kuormalavoille tai nipuiksi, jolloin tilauksen käsittely saattaa viedä 4-6 työpäivää.

Ei varastoivien tuotteiden tehdastoimitusaika on 2-8 viikkoa tilauksesta. Mikäli toimitusaika poikkeaa normaalista, otamme yhteyttä teihin mahdollisen korvaavan tuotteen toimittamiseksi.

Maksuehto

Yritysasiakkaille maksuehto on 14pv netto tai sopimuksen mukaan. Laskun voimme lähettää sähköpostilla tai verkkolaskuna. Tarkastamme luottotiedot. Viivästyskorko korkolain mukaan.

Yksityisasiakkaat voivat valinnan mukaan maksaa Paytrailin kautta tai Collector Laskulla jolloin tilatessa hyväksyt Collector Commercen Yleiset Lasku - Ja Tililuottoehdot sekä Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottotiedot.

Takuu

Tuotteen valmistajan myöntämä takuu valmistus- ja raaka-ainevirheille. Takuu on vähintään yksi vuosi.

Pakkaukset

Hintaan lisätään pakkaustarvikkeet kuten lavat, lava-kaulukset, välipuut tms jotka veloitamme toteutuneen mukaan (alv 0%):

EUR-lava 800x1200 12 eur
FIN-lava 1000x1200 15 eur
Lavakaulus FIN/EUR 11 eur
Kertakäyttölavat 10 eur
Puolilava 600x800 8 eur
Aluspuu 3 eur
Välipuu 2 eur

Hyvitämme palautetut pakkaustarvikkeet. Palautus asiakkaan lukuun.

Palautukset

Ostajan on aina etukäteen sovittava palautuksista ja/tai tuotevaihdoista myyjän kanssa. Palautusrahdin maksaa lähettäjä. Mikäli palautuksesta ei ole etukäteen sovittu hyvitämme enintään 80% kauppasummasta, joka riippuu tavaran kunnosta sen saavuttua meille. Palautusoikeus ei koske käytettyjä, rikkinäisenä myytyjä eikä erikoisvalmisteisia tuotteita tai suuria tilausmääriä.

Lähetysten tarkastaminen

Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana on rahdin vastaanottajan merkittävä se välittömästi varaumana rahtikirjaan ennen sen allekirjoittamista. Rahtikirjan allekirjoittamisen jälkeen ilmenevät vahingot (nk. piilovauriot) on ilmoitettava myyjälle 3 päivän sisällä. Tämän jälkeen ilmoitettuja vahinkoja ei korvata.

Otamme vastaan kuljetusvaurioita koskevat huomautukset ainoastaan Rastec Sisälogistiikka Oy rahtisopimuksella kuljetetuista tuotteista. Asiakkaan kuuluu vastata itse omilla sopimuksillaan kuljetettujen tuotteiden kuljetusreklamaatioista.

Tavaran laatuun tai muihin epäkohtiin liittyvät huomatukset on tehtävä myyjälle viimeistään 5 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Omistuksen pidätys

Myyjä pidättää tavaran omistusoikeuden itsellään, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaan suoritettu.

Kaupan käynnissä noudatamme Teknisen Kaupan Liiton yleisiä myyntiehtoja TKL04.

Rastec Sisälogistiikka Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.