Vaakaorret

Vaakaorret kevytorsihyllyihin

Meiltä saat kotimaiset Kasten kevytorsihyllyt, jotka rakennetaan asiakkaan tarpeen mukaan erikokoisista vaakaorsista ja päätytikkaista. Polttomaalatusta teräksestä valmistetut vaakaorret kestävät hyvin raskaitakin kuormia. Saatavilla kuusi eri pituutta ja eri värejä.

 

Kevytorsihyllyt soveltuvat etenkin suurien ja erikoisen muotoisten kappaleiden säilyttämiseen. Ratkaisuita käytetään niin varasto-, tuotanto-, myymälä- kuin toimistoympäristössäkin. Meiltä saat sekä laadukkaat tuotteet että hyllystöjen asennuksen tarpeesi mukaan!

Ota yhteyttä!

Rajaa tuloksia
 • Hinta
   6 tuotetta

  Kevytorsihyllyt tarpeeseen räätälöitynä

   

  Kevytorsihyllyjen etuna on tavallista harvempi pylväsjako, jolloin niitä voidaan käyttää helpommin esimerkiksi suurten ja monimutkaisempien kappaleiden varastoinnissa. Hyllystöön ei tule tukiristikoita, jolloin niitä voidaan käyttää kätevästi molemmilta puolilta.

   

  Valikoimissamme on eri pituisia vaakaorsia ja kaikki kappaleet voidaan toimittaa myös asiakkaan brändiväreissä. Erikokoisten päätytikkaiden ja vaakaorsien avulla voidaan räätälöidä asiakkaan tarvitsemat hyllykokonaisuudet aina pienistä manuaalisesti käytettävistä hyllystöistä laajoihin varastointijärjestelmiin.

  Toimitus ja asennus

  Kevytorsihylly kasataan tarvittavan mittaisista vaakaorsista ja päätytikkaista. Vaakaorret kiinnitetään kovakkeilla päätytikkaiden etuosassa oleviin säätöreikiin. Asentaminen on helppoa ja mukana tulee tarkat ohjeet. Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

  Meiltä saat tarvittaessa myös ammattitaitoisen hyllyratkaisuiden suunnittelupalvelun ja asennuksen. Valikoimissamme on myös paljon erilaisia lisävarusteita, joilla hyllystöistä saadaan juuri tarpeeseen sopiva kokonaisuus.

  Ota yhteyttä Rastecin asiantuntijoihin

  Rastec on toteuttanut tehokkaita ja toimivia varastointiratkaisuita jo vuodesta 2009. Kysy lisää asiantuntijoiltamme, niin etsitään yhdessä tarpeisiisi parhaat hylly- ja varastointiratkaisut. Kysy myös käytetyistä vaihtoehdoista ja kätevästä leasing-sopimuksesta.

  Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi