Vuokraus ja rahoituspalvelut

Tarjoamme joustavaa trukkien, hyllyjen, varastokalusteiden ja automaattien vuokrausta ilman pääoman sitomista. Palvelumme kattaa kaiken vuokrauksesta ylläpitoon.

Trukkikuljettaja siirtämässä tavaroita varastossa, taustalla kuormalavahylly

Vuokrauspalvelut

Vuokraaminen on usein taloudellisesti järkevä ratkaisu, erityisesti kun tuotteen tarve on väliaikainen tai projektikohtainen. Vuokraamalla tuotteet voit siirtää jälleenmyyntiarvon riskin vuokranantajalle ja samalla jakaa kustannukset selkeästi koko käyttöajan. Tämä tekee kustannuksista ennustettavia ja budjetointi helpottuu. Hyödynnä meidän vuokrauspalveluitamme jonka avulla voit keskittyä olennaiseen ilman huolta tulevista investoinneista.

Rahoituspalvelut

Leasing tarjoaa pitkäaikaista ja jatkuvaa käyttömahdollisuutta irtaimelle käyttöomaisuudelle. Tämä voidaan toteuttaa kahdella tavalla:

RAHOITUSLEASING

Rahoitusleasingissä vuokralleottaja hoitaa laitteen ylläpidon ja huollot itse. Laite toimii leasingsopimuksen vakuutena, ja vuokralleantaja vastaa laitteen loppuarvosta.

HUOLTOLEASING

Huoltoleasingissä laitteen kuukausivuokraan sisältyvät huollot ja ylläpito, mikä helpottaa kustannusten ennakointia. Huoltoleasing ei kata vahinkoja, jotka johtuvat virheellisestä käytöstä tai onnettomuuksista, eikä se sisällä vakuutuksia.

loading
Raimo Hynninen Myynti / suunnittelu
loading
Joni Broman Myynti
loading
Tapio Linna Myynti

Jätä yhteydenottopyyntö

Tarjoamme projektipalvelua varastoinnin ja teollisuuden tehostamisessa. Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!