Järjestä
121 tuotetta
Suodata (0)
Useita vaihtoehtoja
Treston
Treston ottolaatikot
Tuotenumero: 3050-11
 • Kotimaiset ottolaatikot
 • Laatikot pinoutuvat tukevasti
 • Useita kokovaihtoehtoja
Kotimaiset ja laadukkaat Treston ottolaatikot päivittäiseen käsittelyyn. Avoimen etureunan ja aaltop...
alk. 2,09 €
Useita vaihtoehtoja
Treston
Treston hyllylaatikot
Tuotenumero: 3015
 • Kotimaiset hyllylaatikot
 • 11 kokovaihtoehtoa
 • Useita värejä ja malleja
Kotimaiset Trestonin hyllylaatikot mahdollistavat tehokkaan pientarvikkeiden varastoinnin. Valikoima...
alk. 4,31 €
Useita vaihtoehtoja
Treston
Treston hyllykaapit, 4 hyllyä
Tuotenumero: SC100-1414
 • Kääntökahvallinen lukko
 • Toimitus koottuna
 • Tukeva pariovinen peltikaappi
Vankkarakenteiset Treston hyllykaapit 3 eri syvyydellä ja 4 hyllyllä. Kaapissa on tukevat pariovet j...
alk. 602,82 €
Useita vaihtoehtoja
Treston
Varusteltu teollisuushyllykaappi, 4 hyllyä
Tuotenumero: C34407001
 • Toimitus osina
 • Vankkarakenteinen kaappi
 • Syvyys 430 mm
Treston teollisuushyllykaappi 430 syvyydellä. Kaappiin kuuluu pohjataso ja 4 hyllytasoa.
954,22 € Alv. 0%
Rastec tarjoaa kattavan valikoiman kotimaisia Treston -tuotteita. Treston on yksi maailman johtavista teollisuuskalusteiden ja -työpisteiden toimittajista. Huippubrändin tuotteilla rakennat ergonomisia työympäristöjä teollisuuteen, tuotekehitykseen, kokoonpanolinjoille, työpajoille ja varastoihin. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. työpöydät, teollisuuspöydät, apupöydät, muovilaatikot, laatikostot, reikälevyt, työkalukannattimet sekä teollisuusseinäkkeet.

Trestonin juuret ulottuvat vuoteen 1876

Kotimainen Treston koostuu kahdesta vahvasta yhtiöstä, vuonna 1969 perustetusta Treston Oy:stä sekä sen ostamasta Sovella Oy:stä, jonka juuret juontavat G. W. Sohlbergin vuonna 1876 perustamaan sukuyhtiöön. Suomalaiset kilpailevat yritykset yhdistyivät vuonna 2011. Trestonin tehtaat sijaitsevat edelleen Turussa ja Jyväskylässä. Lsäksi sillä on tytäryhtiöitä Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa, Englannissa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.

Laadukkaat Treston -työpöydät takaavat hyvän ergonomian

Meillä on laaja valikoima Treston -työpöytiä, joista löydät monenlaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Teollisuuspöydät ovat kestäviä ja ergonomisia. Korkeudensäätö mahdollistaa oikean työskentelykorkeuden asettamisen, mikä takaa jokaiselle työntekijälle yksilöllisen ja ergonomisen työpisteen.

Voit tilata meiltä myös kattavat lisävarusteet työpöytiin, joiden avulla räätälöit helposti tarpeisiisi sopivan työpisteen. Pöytiin voidaan asentaa lisävarusteena mm. hyllyjä, vetolaatikostoja, säätöputkia, energiakiskoja ja valaisintelineitä. Säätöputkien avulla voidaan kiinnittää reikälevyjä sekä otto- ja poimintalaatikoita. Voit pyytää myyjiltämme apua tehokkaan ja ergonomisen työaseman suunnittelussa. Kysy siis lisää!

Kun tarvitset kestävää ja kustannustehokasta perustyöpöytää teollisuuden työpisteelle, Treston TP-työpöytä on erinomainen valinta. Klassisen muotoilun omaava TP-työpöytä on kevyt, mutta tukeva ja sen kantavuus on jopa 300 kg. Pöytää voidaan käyttää sellaisenaan ja se on lisäksi helposti räätälöitävissä kattavan lisävarustevalikoiman ansiosta. Varusteosien avulla TP-pöytä muuntautuu moninaisiin teollisuuden tehtäviin ja ympäristöihin. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi testauksessa, pakkauksessa, korjauksessa sekä tarkastuksessa.

Treston TPH-työpöytä on kuten edellä mainittu TP-työpöytä, mutta se tulee valmiiksi yhdellä hyllyllä varusteltuna. Sekä TP- että TPH-pöydissä on 650-900 mm:n portaaton korkeudensäätö, joka mahdollistaa työskentelyn niin istuma- kuin seisoma-asennossa. Työpöytäyhdistelmät on helppo purkaa ja koota uuteen muotoon. Laadukkaista, Suomessa valmistetuista työpöydistä saa lisävarusteiden avulla luotua monipuolisia, ergonomisia ja kestäviä työpisteitä, joissa työn teko sujuu turvallisesti ja helposti.

Työpöydän kaveriksi voi tilata SAP-apupöydän. Siirrettävä apupöytä, toiselta nimeltään kuljetusvaunu, toimii hyvänä lisätasona ja kulkee kätevästi mukana. Pyörien ansiosta apupöytää on helppo liikutella ja sen voi varustaa lisäksi kahvalla, jolloin tason liikuttelu sujuu entistä vaivattomammin. Pöytää on saatavilla kolmessa eri koossa, joten koon voi valita lisätilan tarpeen mukaan. Tasotilaa saa myös lisää varustamalla apupöydän erikseen myytävällä alatasolla. Kuljetusvaunua voi käyttää lisätasona työpöydän vieressä tai sillä voi kuljettaa tavaroita työpisteeltä toiselle.

Treston tarjoaa tehokkaita säilytystratkaisuja

Työpöytien lisäksi Rastecilla on kattava valikoima Treston -tuotteita pientavara- sekä työkalusäilytykseen. Erilaiset laatikostot, hyllylaatikot, ottolaatikot, reikälevyt ja teollisuusseinäkkeet takaavat tehokkaan ratkaisun pientavaroiden ja työkalujen säilyttämiseen. Laatikostot ovat vankkarakenteisia ja sopivat esimerkiksi korjaamoissa ja konepajateollisuudessa raskaidenkin tavaroiden säilyttämiseen. Laatikoston voi helposti yhdistää osaksi työpöytää tai käyttää yksinään. Muoviset hylly- ja ottolaatikot soveltuvat erinomaisesti pienten tavaroiden säilyttämiseen myymälöissä, liiketiloissa ja hoitoalan ympäristössä. Reikälevyt ja teollisuusseinäkkeet puolestaan ovat tilaa säästävä ratkaisu tehokkaaseen työkalusäilytykseen. Erilaiset työkalukannattimet mahdollistavat oman paikan jokaiselle työkalulle, jolloin ne ovat helposti ja nopeasti löydettävissä. Kannattimia on helppo siirrellä, joten työkaluseinän muokkaus tapahtuu vaivattomasti.

Työskentely on mielekkäämpää ja tehokkaampaa, kun tavaroille on oma paikka ja ne ovat helposti löydettävissä. Lisäksi työpaikan viihtyvyys ja turvallisuus paranee, kun tavarat pysyvät järjestyksessä ja työympäristö siistinä. Tutustu laadukkaisiin säilytysratkaisuihin!

Tilaa Rastecilta kotimaisten huippubrändien tuotteet ja kalusteet

Rastec myy ja toimittaa kotimaiset tuotemerkit kilpailukykyiseen hintaan nopealla toimituksella. Kysy myyjiltämme vinkkejä kustannustehokkaaseen ja toimivaan varastointiin. Autamme mielellämme tehokkaan ja turvallisen työympäristön luomisessa.

Kysy lisää myyjiltämme soittamalla p. 03 733 4613, sähköpostitse myynti@rastec.fi