Projektimyynti

Varaston, työpisteen ja ympäristön sekä myymälän suunnittelu ovat kriittisiä vaiheita tuottavuuden kannalta. Layout-suunnittelun avulla varmistetaan, että jokainen neliömetri on hyödynnetty tehokkaasti. Tämä tarkoittaa kulkureittien sujuvuuden maksimointia, keräilytehokkuuden parantamista ja varastopaikkojen älykästä ryhmittelyä, joka perustuu tuotteiden kierron nopeuteen.

Varasto, jossa Kasten kuormalavahylly ja Tornado varastoautomaatti.

Kalusteratkaisut varastoon ja teollisuuteen

Tuotteiden luokittelu niiden tärkeyden ja keskinäisten suhteiden perusteella mahdollistaa keräilytehokkuuden parantamisen ja varastotilojen tehokkaamman käytön. Tämän seurauksena asiakkaamme saavuttavat merkittäviä säästöjä ja tehokkuuden parannuksia. Pienetkin muutokset, kuten tuotteiden sijainnin päivitys tai varastointitavan muutos, voivat johtaa merkittäviin parannuksiin. Tämä voi tarkoittaa nopeampaa keräilyä, parempaa tilankäyttöä ja vähentynyttä hukkaa. Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen muutos tuottaa konkreettista arvoa ja tehostaa liiketoimintaa.

Varaston suunnittelu

Tarjoamme kattavan varaston kokonaissuunnittelun palvelun, jossa yhdistämme huolellisesti valitut kalusteet, tehokkaat toiminnalliset ratkaisut, materiaalinsiirron, keräilyjärjestelmät ja turvallisuuden, luoden näin optimoidun varastoympäristön. Tavoitteenamme on parantaa tilan tehokkuutta, työntekijöiden turvallisuutta ja päivittäistä tuottavuutta.

Teollisuuden toimipisteiden suunnittelu

Tarjoamme kattavat suunnittelupalvelut teollisuuden toimipisteille, keskittyen kalusteisiin, toiminnallisuuteen, ergonomiaan, materiaalinsiirtoon sekä kone- ja melunsuojaukseen. Tavoitteenamme on optimoida työtilat, parantaa tuottavuutta, tehostaa materiaalinsiirtoa, sekä varmistaa turvallinen ja melulta suojattu työympäristö.

pyydä meidät paikanpäälle

Jos varaston tai tuotantotilojen optimointi tuntuu haasteelliselta, asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan. Teemme paikan päällä perusteellisen arvioinnin ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka perustuvat yrityksenne henkilökohtaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Tavoitteenamme on ymmärtää toimintanne ydin ja löytää optimaaliset ratkaisut tuottavuuden maksimoimiseksi.

loading
Raimo Hynninen Myynti / suunnittelu
loading
Joni Broman Myynti
loading
Tapio Linna Myynti

Jätä yhteydenottopyyntö

Tarjoamme projektipalvelua varastoinnin ja teollisuuden tehostamisessa. Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Tutustu referensseihin

Puumerkin varastotila, jossa on ulokehyllyjä täynnä puutavaraa.

ULOKEHYLLYT

Puumerkki Oy

Pressuhallien kalustamisessa painotettiin ulokehyllyjä, jotka on suunniteltu erityisesti raskaiden kuormien kantamiseen. Ulokehyllyjen suunnittelussa otettiin huomioon pylväiden tuentavälit, ulokepituudet ja kantavuudet.

Tutustu referenssiin

Alfaroc Logisticsin varastotila, jossa on korkeita varastointihyllyjä ja paljon varastoitua tavaraa.

KUORMALAVAHYLLYT, PIENTAVARAHYLLYT

Alfaroc Logistics Oy

Alfarocin varasto suunniteltiin ja toteutettiin Rastecin asiantuntemuksella, mukaan lukien 50 000 kuormalavapaikan kapasiteetti. Varasto koostuu perinteisestä kuormalavahyllystöstä sekä erityisesti suunnitelluista syvemmistä kuormalavahyllyistä.

Tutustu referenssiin

Peikko Groupin varastotila, jossa on asennettu haitariovi läpikuultavasta materiaalista ja ulkoverho

HAITARIVERHO, ULKOVERHO

Peikko Group

Projektimme keskeinen tehtävä oli kehittää ratkaisu tuotantotilojen solujen välisiin tiloihin, jossa tarvittiin suojaverhoja. Ratkaisuksi valikoitui haitariverho, jonka suunnittelussa ja asennuksessa olimme avainasemassa.

Tutustu referenssiin