Järjestä
91 tuotetta
Suodata (0)
Useita vaihtoehtoja
Kasten
Kasten P90 kuormalavahylly, 3000 mm
Tuotenumero: P90-3000
 • Valmis hyllypaketti
 • Perus- ja jatko-osat
 • Korkeus 3000 mm
Kasten Kuormalavahylly P90, mitoitettu SFS-EN 15512 -standardin mukaisesti, 3000 mm korkea lavahylly...
alk. 410,16 €
Useita vaihtoehtoja
Kasten
Kasten P90 kuormalavahylly, 4000 mm
Tuotenumero: P90-4000
 • Valmis hyllypaketti
 • Perus- ja jatko-osat
 • Korkeus 4000 mm
Kasten Kuormalavahylly P90, mitoitettu SFS-EN 15512 -standardin mukaisesti, 4000 mm korkea lavahylly...
alk. 583,32 €
Useita vaihtoehtoja
Kasten
Kasten P90 kuormalavahylly, 5000 mm
Tuotenumero: P90-5000
 • Valmis hyllypaketti
 • Perus- ja jatko-osat
 • Korkeus 5000 mm
Kasten Kuormalavahylly P90, mitoitettu SFS-EN 15512 -standardin mukaisesti, 5000 mm korkea lavahylly...
alk. 756,80 €
Useita vaihtoehtoja
Kasten
I-vaakapalkit Kasten P90 kuormalavahyllyyn
Tuotenumero: R000170-14
 • Teräksiset I-palkit
 • Maalattu oranssi RAL 2001
 • FIN- ja EUR-lavoille omat mallinsa
Kasten kuormalavahyllyn vaakapalkkiprofiileita löytyy useita. Näistä voidaan valita taloudellisesti ...
alk. 50,74 €

Varastokalusteiden huippubrändi

Myymme, suunnittelemme ja asennamme toimialasi tarpeisiin räätälöidyt, korkealaatuiset Kasten-varastointijärjestelmät monipuolisiin varastointitarkoituksiin. Kotimaiset Kasten-hyllyt ovat tuoteryhmänsä myydyimpiä Suomessa. Rastec tarjoaa jokaiseen tarpeeseen sopivia toimivia ja kestäviä varastointiratkaisuja tältä varastoinnin huippumerkiltä, kuten pientavarahyllyt, kuormalavahyllyt, ulokehyllyt, kerroshyllyt ja orsihyllyt. Laadukkaat hyllyjärjestelmät sopivat niin teollisuuteen, varastoihin, myymälöihin kuin toimistoihinkin. Ne tarjoavat käyttäjälleen täydellisen yhdistelmän suorituskykyä, taloudellisuutta ja turvallisuutta. Hyllyjen suosiota lisää niiden helppo ja nopea asennus sekä muunneltavuus varastointitarpeiden mukaan.

Me Rastecilla olemme Kasten-tuotemerkin suurimpia jälleenmyyjiä Suomessa ja toimitamme sekä tarvittaessa asennamme yrityksellesi laadukkaat varastointijärjestelmät kokemuksella ja ammattitaidolla. Yhteistyön avulla pystymme vastamaan asiakkaidemme vaihteleviin varastointitarpeisiin mahdollisimman tehokkaasti, aina käytössä oleva tila hyödyntäen.

Kastenin historiaa

Tuotemerkki on saanut nimensä Hjalmar Henrik Kastenin mukaan, joka perusti nimeään kantavan metallitehtaan Helsinkiin vuonna 1886. Ensimmäiset teräksiset varastohyllyt valmistettiin vuonna 1951, kun Helsinki alkoi valmistautua kesän 1952 olympialaisiin uusien kalustoaan ja varastojaan. Metallitehdas Hj. H. Kastenin antama hyllytarjous hyväksyttiin ja tästä alkoi Kasten-pientavarahyllyjen valmistus, jotka lienevät olleen Suomen ensimmäiset kotimaiset teräshyllyt.

Yrityksen nimi on muuttunut kuluneiden vuosien aikana moneen kertaan, mutta Kasten on säilynyt tuotemerkin nimenä. Tuotteiden valmistaja Constructor Finland Oy on toiminut alalla vuodesta 1886 lähtien eli jo yli 130 vuotta. Tehdas sijaitsee Lohjalla. Vuonna 2018 tuotemerkki siirtyi osaksi Gonvarri Material Handling-konsernia, johon kuuluu useita muita alan huippumerkkejä, kuten Constructor, Dexion ja Kredit. Gonvarrilla on vuosien kokemus tuotanto- sekä teräsosaamisesta ja se on yksi Euroopan johtavista varastointiratkaisujen suunnittelijoista ja valmistajista.

Kasten-hyllyt tehokkaaseen varastointiin

Rastec tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia, kotimaisia varastointiratkaisuja. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua, nopeat toimitukset sekä kilpailukykyiset hinnat. Vastaamme kaikkiin varastointitarpeisiin ja suunnittelemme yrityksellesi toimivan, turvallisen sekä kestävän hyllyjärjestelmän. Valikoimassamme on saatavilla useita varastointiratkaisuja kotimaiselta Kasten-tuotemerkiltä, kuten pientavarahyllyt, kuormalavahyllyt, ulokehyllyt, kerroshyllyt ja orsihyllyt. Tuotteet soveltuvat lähes kaikille toimialoille ja hyllykokonaisuudet on mahdollista räätälöidä täyttämään jokaisen yrityksen tarpeet. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää vaihtoehdoistamme!

Rastecilta saat maailman johtavat tuotemerkit

Me Rastecilla panostamme laatuun ja tehokkuuteen. Tarjoamme lähes rajattomia mahdollisuuksia varastoinnin toteutukseen ja mitoitukseen. Kasten-varastokalusteiden avulla hyödynnät yrityksesi varastointitilan tehokkaasti. Meiltä saat varastokalusteet myös käytettynä! Niillä uudistat tai laajennat varastosi edullisesti. Huippumerkin tuotteet löydät käytettynä Outletistamme.

Palveluumme kuuluu lisäksi standardinmukainen, vuosittainen varastohyllyjen turvatarkastus. Kutsu asiantuntijamme käymään varastollasi, niin saat kattavan raportin varastoturvallisuuteen vaikuttavista puutteista, ohjeet ja tuotteet niiden korjaamiseen sekä seurannan, jolla varmistut, että puutteet tulevat korjatuksi. Ota yhteyttä varastointiratkaisujen ammattilaiseen. Kun etsit kustannustehokasta ja toimivaa, kokonaisvaltaista varastointiratkaisua ja haluat varastosi kuutiot hyötykäyttöön, ota yhteyttä meihin.