Kera Groupin varastotilat varustettuna monipuolisilla ulokehyllyillä.

ULOKEHYLLYT, VARASTOAUTOMAATTI

Kera Group Oy

Kera Groupin varastotilat varustettiin monipuolisilla ulokehyllyillä, jotka on suunniteltu erityisesti pitkän tavaran varastointiin. Alumiiniprofiilit säilytetään varastoautomaatissa.

Tutustu referenssiin

Würthin varastotila, jossa on korkeat kuormalavahyllyt

KUORMALAVAHYLLYT

WURTH

Projektissa käytettiin perinteistä kuormalavahyllyä ja kapeakäytävähyllystöä. Suuren volyymin nimikkeet sijoitettiin kuormalavahyllyihin ja pienemmät tuotteet kapeakäytävähyllystöön.

Tutustu referenssiin

Würth Elektronikin keskusvarasto, jossa on käytössä Tornado-varastoautomaatti.

TORNADO VARASTOAUTOMAATTI

Wurth elektronik oy

Würth Elektronikin keskusvarastossa otettiin käyttöön Tornado-varastoautomaatit, jotka asennettiin kahdella peräkkäisellä rungolla ja integroitiin osaksi kuljettimia, joka mahdollistaa ryhmäkeräilyn.

Tutustu referenssiin

Puumerkin varastotila, jossa on ulokehyllyjä täynnä puutavaraa.

ULOKEHYLLYT

Puumerkki Oy

Pressuhallien kalustamisessa painotettiin ulokehyllyjä, jotka on suunniteltu erityisesti raskaiden kuormien kantamiseen. Ulokehyllyjen suunnittelussa otettiin huomioon pylväiden tuentavälit, ulokepituudet ja kantavuudet.

Tutustu referenssiin

Alfaroc Logisticsin varastotila, jossa on korkeita varastointihyllyjä ja paljon varastoitua tavaraa.

KUORMALAVAHYLLYT, PIENTAVARAHYLLYT

Alfaroc Logistics Oy

Alfarocin varasto suunniteltiin ja toteutettiin Rastecin asiantuntemuksella, mukaan lukien 50 000 kuormalavapaikan kapasiteetti. Varasto koostuu perinteisestä kuormalavahyllystöstä sekä erityisesti suunnitelluista syvemmistä kuormalavahyllyistä.

Tutustu referenssiin

Peikko Groupin varastotila, jossa on asennettu haitariovi läpikuultavasta materiaalista ja ulkoverho

HAITARIVERHO, ULKOVERHO

Peikko Group

Projektimme keskeinen tehtävä oli kehittää ratkaisu tuotantotilojen solujen välisiin tiloihin, jossa tarvittiin suojaverhoja. Ratkaisuksi valikoitui haitariverho, jonka suunnittelussa ja asennuksessa olimme avainasemassa.

Tutustu referenssiin

Teknowaren varastotila, jossa on modernit kokoonpanotyöasemat.

TYÖPISTEET, SOSIAALITILAT

Teknoware

Kokoonpanotyöpisteiden suunnittelussa hyödynnettiin ergonomiaa, joka oli olennainen osa tuotantoprosessia. Osat siirrettiin erityisesti suunnitelluista vaunuista rullaradalle, jonka ansiosta niiden käsittely oli vaivatonta ja tehokasta.

Tutustu referenssiin