Kuormalavahyllyn törmäyssuojat

Valikoimastamme löydät kuormalavahyllyn törmäyssuojat ja muut turvallisuusosat erilaisiin varastotiloihin. Vahvat suojat ehkäisevät trukin törmäyksen aiheuttamia ongelmia, kuten hyllyjen kaatumista ja kolhiintumista sekä hyllyssä olevien tavaroiden vaurioitumista. Törmäyssuojat pitävät varastosi turvallisena ja hyväkuntoisena pitkään!

Tutustu valikoimaamme tai kysy asiantuntijoilta apua oikeiden tuotteiden valinnassa. Saat meiltä myös hyllyelementit ja muut tarvikkeet laadukkaaseen varastointiin.

KYSY LISÄÄ

Rajaa tuloksia
 7 tuotetta

Törmäyssuojat

Valikoimamme

Törmäyssuojat suojaavat hyllystöjen päissä olevia pylväselementtejä sekä ajotunnelien reunoja trukin törmäykseltä. Löydät valikoimastamme iskuja vaimentavat, elastiset polypropeenisuojat (600 mm) sekä teräksiset etupylväänsuojat (400 mm). Tarjoamme törmäyssuojat 1- ja 2-puoleisille hyllyille. Toimitus sisältää kiinnitystarvikkeet, mutta muoviselle suojalle tarkoitettu asennustyökalu kannattaa tilata erikseen. Törmäyssuojissa on käytetty keltaista huomioväriä, jotta ne erottuvat helpommin käyttäjälle. Voimme käsitellä tuotteet myös tarvittaessa muilla väreillä.

Lisäksi valikoimastamme löytyy kuumasinkitty, teräksinen lattiakisko, joka tasaa kuormia esimerkiksi asfaltin tai muiden kantavuudeltaan heikompien materiaalien päällä. Kysy lisää valikoimastamme!


Törmäyssuojien toimitus ja asennus

Kuormalavahyllyjen törmäyssuojat toimitetaan asiakkaalle asennettaviksi. Meillä on nopeat ja kilpailukykyiset toimitukset. Mikäli toimitamme asiakkaalle samalla laajempia kuormalavahyllykokonaisuuksia, voimme toteuttaa myös asennuksen asiakkaan tiloissa edulliseen hintaan.

Erikseen sovittaessa voimme toteuttaa myös tarkistuskäyntejä asiakkaan tiloissa esimerkiksi kerran vuodessa. Näin nähdään, mikäli kuormalavahyllyt ovat vaurioituneet käytössä.


Optimaaliset hyllyratkaisut Rastecilta

Laadukkaat törmäyssuojat vähentävät merkittävästi kuormalavahyllyjen pylväsvaurioita ja pidentävät niiden käyttöikää. Hyllyt kannattaa varustaa myös muilla turvallisuusosilla, kuten takasuojaverkoilla.

Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja valitsemaan juuri oikeanlaiset varastointiratkaisut ja törmäyssuojat.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme! Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi

 

 

 

KYSY LISÄÄ