Pakkauspöydät

Pakkauspöydät

Valikoimistamme löydät ergonomiset, kotimaiset pakkauspöydät esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin sekä pakkaamoihin ja lähettämöihin. Kevyisiin työpöytiin saa monenlaisia lisävarusteita, joilla pakkaamisesta tehdään tehokkaampaa ja turvallisempaa. Työskentely ja vuoronvaihdot nopeutuvat, kun kaikelle on oma paikkansa.Autamme pöytien ja lisävarusteluosien suunnittelussa, jotta lopputulos palvelee asiakkaan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Saat meiltä pakkauspöydät osina tai valmiiksi asennettuina. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota meihin yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse Kysy lisää pakkauspöydistä!
Rajaa tuloksia
 • Valmistaja
  • Hinta
    5 tuotetta

   Pakkauspöytien ominaisuudet

   Pakkauspöydät valmistetaan polttomaalatusta teräksestä, joten ne kestävät vaativassakin käytössä pitkään. Tukeva kokonaisuus soveltuu esimerkiksi pakkaamiseen tai kevyempiin asennustöihin. Tasot on helppo pitää puhtaana. Pakkauspöydät ovat korkeussäädettäviä, joten työskentely onnistuu halutulla korkeudella.Meiltä saat pakkauspöytä-paketit, jotka sisältävät teollisuuskäyttöön soveltuvan sähköpöydän, korkeussäädettävän reikälevyn, alumiinisen laatikkoprofiilin, teräksisen apuhyllyn sekä ylemmän ja alemman paperirullatelineen. Meidän kauttamme saat myös pelkät teollisuussähköpöydät sekä olemassa oleviin pöytiin asennettavat pakkauspaketit.

   Lisäosat

   Pakkauspöydät voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan erilaisilla lisäosilla. Pöytäkokonaisuuteen voidaan lisätä esimerkiksi laatikostoja ja hyllyjä, jotka helpottavat työvälineiden säilyttämistä ja käyttämistä. Jakajilla hyllyjä voidaan jakaa pienempiin osiin. Saatavilla on myös erilaisia rullatelineitä tarpeen mukaan.Työskentely sujuu tehokkaasti, kun työvälineet ovat omilla paikoillaan ja kätevästi saatavilla. Kerro meille tarpeestasi, niin etsitään yhdessä kokonaisuus, jolla työskentely tehostuu, työergonomia paranee ja ympäristö pysyy siistinä.

   Ergonomista ja tehokasta työskentelyä Rastecilta

   Meiltä saat laadukkaat, kotimaiset pakkauspöydät ja -ratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Rastec on erikoistunut varastoinnin ja teollisuuskalustamisen parhaisiin ratkaisuihin, joten ammattilaisemme auttavat mielellään kaikissa tilanteissa. Suunnittelemme, räätälöimme, toimitamme ja asennamme pakkauspöydät ja muut kokonaisuudet tarpeen mukaan! Tutustu vaihtoehtoihin ja ota meihin yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse