Käytetyt Pientavarahyllyt

Käytetyt Pientavarahyllyt

Kiinnostaako ekologinen ja taloudellinen varastointi? Meiltä saat käytetyt pientavarahyllyt ja muut varastointijärjestelmät jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. Myymme, suunnittelemme ja asennamme toimialallasi tarvittavat, korkealaatuiset ja hyväkuntoiset varastointijärjestelmät. Puramme tarvittaessa vanhat hyllyt pois ja hyvitämme ne loppusummasta. Meillä on ylivoimaisesti Suomen suurin varasto käytettyjä tuotteita!

Miksi varastointiin kannattaa valita käytetyt pientavarahyllyt

  • Käytetyt pientavarahyllyt ovat kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto sellaiselle yritykselle, joka tarvitsee toimivaa varastointia, mutta haluaa tehdä sen taloudellisesti.
  • Kasten-hyllyt ovat tuoteryhmänsä myydyimpiä Suomessa. Niillä on erittäin pitkä käyttöikä ja hyvä jälleenmyyntiarvo.

  • Kasten-hyllyjen perusmitoitus on vakioitunut, joten uusia ja käytettyjä hyllyn osia voidaan helposti yhdistää. Meiltä löydät myös muun merkkisiä käytettyjä hyllyjä.
  • Tarkastamme kaikki myymämme käytetyt varastohyllyt. Tämän vuoksi ne täyttävät tarvittavat turvallisuusvaatimukset ja standardit aivan kuten uudetkin.
  • Noutovarastollamme sinua palvelevat ammattitaitoiset myyjämme. Myös erilaiset hyllyjen turvallisuus- ja lisäosat saat kauttamme nopeasti ja vaivattomasti.

Huolettomampaa varastointia vuosittaisen turvatarkastuksen avulla

Tarjoamme myös standardinmukaisen, vuosittaisen varastohyllyjen turvatarkastuksen. Kutsu asiantuntijamme käymään varastollasi, ja saat kattavan raportin varastoturvallisuuteen vaikuttavista puutteista sekä ohjeet ja tuotteet niiden korjaamiseen. Tämän lisäksi tarjoamme yrityksellesi seurannan, jolla voit varmistua siitä, että puutteet tulevat korjatuksi.

Ostamme vanhat hyllyt

Mikäli varastointitarve muuttuu ja olemassaolevien hyllyjen tilalle tarvitaan uudenlaiset ratkaisut, annamme arvion hyvityshinnasta kartoituskäynnillä. Puramme vanhat hyllykokonaisuudet pois ja suunnittelemme sekä asennamme uudet tilalle. Ostamme asiakkailtamme kaikkia hyllymerkkejä.

Ota yhteyttä varastointiratkaisujen ammattilaiseen

Kun haluat saada varastoinnin kustannustehokkaaksi ja toimivaksi, etsit kokonaisvaltaista varastointiratkaisua ja haluat varastosi kuutiot hyötykäyttöön, ota yhteyttä meihin. Jos varastointikalusteidesi tai trukkien tarpeesi on lyhytaikainen, meiltä voit tarvittaessa myös vuokrata ne. Varastohyllyt saat halutessasi myös leasing-sopimuksella. Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi