Käytetyt Pientavarahyllyt

Kiinnostaako ekologinen varastointi? Meiltä saat korkealuokkaiset varastointijärjestelmät myös käytettyinä. Olipa varastointitarpeesi millainen tahansa, me myymme, suunnittelemme ja asennamme toimialallasi tarvittavat, korkealaatuiset ja hyväkuntoiset varastointijärjestelmät. Käytetyt varastohyllyt, kuten Kasten-hyllyt ovat tuoteryhmänsä myydyimpiä Suomessa. Käytettyjä hyllyjä meiltä löytyy jokaiseen tarpeeseen.

Miksi varastointiin kannattaa valita käytetyt hyllyt

  • Käytetyt hyllyt ovat kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto sellaiselle yritykselle, joka tarvitsee toimivaa varastointia, mutta haluaa tehdä sen taloudellisesti.
  • Kasten-hyllyjen perusmitoitus on vakioitunut, joten uusia ja käytettyjä hyllyn osia voidaan helposti yhdistää. Meiltä löydät myös muun merkkisiä käytettyjä hyllyjä. Meiltä saat varastohyllyt myös uusina.
  • Tarkastamme kaikki myymämme käytetyt varastohyllyt. Tämän vuoksi ne täyttävät tarvittavat turvallisuusvaatimukset ja standardit aivan kuten uudetkin.
  • Noutovarastollamme sinua palvelevat ammattitaitoiset myyjämme. Saat noudettua tuotteet nopeasti ja kätevästi ja neuvot kaupan päälle. Myös erilaiset hyllyjen turvallisuus- ja lisäosat saat kauttamme nopeasti ja vaivattomasti.

Huolettomampaa varastointia vuosittaisen turvatarkastuksen avulla

Tarjoamme myös standardinmukaisen, vuosittaisen varastohyllyjen turvatarkastuksen. Kutsu asiantuntijamme käymään varastollasi, ja saat kattavan raportin varastoturvallisuuteen vaikuttavista puutteista sekä ohjeet ja tuotteet niiden korjaamiseen. Tämän lisäksi tarjoamme yrityksellesi seurannan, jolla voit varmistua siitä, että puutteet tulevat korjatuksi.

Ota yhteyttä varastointiratkaisujen ammattilaiseen

Kun haluat saada varastoinnin kustannustehokkaaksi ja toimivaksi, etsit kokonaisvaltaista varastointiratkaisua ja haluat varastosi kuutiot hyötykäyttöön, ota yhteyttä meihin. Jos varastointikalusteidesi tai trukkien tarpeesi on lyhytaikainen, meiltä voit tarvittaessa myös vuokrata ne. Varastohyllyt saat halutessasi myös leasing-sopimuksella. Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi