Kevytorsihyllyjen tasolevyt

Valikoimistamme löydät kestävät, polttomaalatusta teräksestä valmistetut tasolevyt Kasten kevytorsihyllyihin. Tarjolla on myös vaneri- ja ritilätasoja, asiakkaan tarpeen ja varastoitavan tavaran mukaan. Saatavilla monia eri hyllykokoja.

Kevytorsihyllyt soveltuvat kookkaan tai muodoltaan haastavan tavaran säilyttämiseen niin teollisuudessa kuin myymälöissä ja muissa tiloissa. Kysy lisää asiantuntijoiltamme! 

 

 

Rajaa tuloksia
  • Hinta
    • min EUR 29 - max EUR 42
 6 tuotetta

Tasolevyt

Tasolevyt ja muut tuotteet Rastecilta

Me olemme varastoratkaisuiden erityisasiantuntija, joka toimittaa kotimaiset laatutuotteet kaikkialle Suomeen. Kun säilytys- ja tilaratkaisut suunnitellaan huolella, työnteko tehostuu ja työturvallisuus sekä ergonomia paranevat. Saat meiltä kevytorsihyllyjen elementit, kuten päätytikkaat, vaakaorret ja tasolevyt sekä muut säilytysratkaisut, kuten kuormalava- ja pientavarahyllyt.

Olemme palvelleet eri toimialojen asiakkaita jo vuodesta 2009. Kysy lisää asiantuntijoiltamme, niin etsitään yhdessä tarpeisiisi parhaat hylly- ja varastointiratkaisut. Kysy myös käytetyistä vaihtoehdoista ja kätevästä leasing-sopimuksesta.

Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi