Pylväselementit

Kuormalavahyllyjen pylväselementit

Löydät kattavasta valikoimastamme erikoislujasta teräksestä valmistetut pylväselementit eli kuormalavahyllyjen päädyt. Tarjoamme kolme kantavuusvaihtoehtoa:

 • L (kevyt),
 • M (keskiraskas) ja
 • H (raskas).

Autamme valitsemaan ja suunnittelemaan juuri tarpeisiisi sopivan hyllykokonaisuuden. Toimitamme pylväselementit osina tai valmiiksi kasattuna. Saat meiltä myös vaakapalkit ja muut kuormalavahyllyihin tarvittavat osat. Toteutamme tarvittaessa myös asennustyöt paikan päällä!

KYSY LISÄÄ

Rajaa tuloksia
 • Hinta
   22 tuotetta

  Kantavuus

  Pylväselementtien kantavuus ilmoitetaan yhden hyllyjakson sallittuna kuormana. Mitä suurempaa kuormaa kuormalavahyllyssä on tarkoitus säilyttää, sen vahvempi pylvästyyppi tulee valita. L-mallin kantavuus on 8 tonnia, M-mallin 10 tonnia ja H-mallin 12 tonnia. Meiltä saat asiantuntijan avun oikeiden hyllyratkaisuiden valintaan.

  Materiaalit

  Kasten P90 -kuormalavahyllyt valmistetaan erikoislujasta teräksestä. Tuotteissa on sinkitty pintakäsittely. Kaikki elementit voidaan tarvittaessa maalata asiakkaan brändiväreillä. Ratkaisuillamme voidaan toteuttaa jopa 30 metriä korkeita varastoja. Korkeampiin kuormalavahyllyihin tulee valita h-mallin pylväselementit, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

  Pylväselementtien toimitus ja asennus

  Voimme toimittaa pylväselementit ja muut hyllytarvikkeet osina tai valmiiksi kasattuna. Meillä on hyvät rahtisopimukset, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyiset toimitukset. Toteutamme tarvittaessa myös vanhojen kuormalavahyllyjen muutostyöt ja uusien asennukset.

  Kannattaa kysyä myös käytettyjä vaihtoehtojamme! Varastohyllyt on mahdollista saada myös kätevällä leasing-sopimuksella.


  Miksi Rastec?

  Meiltä saat aina ammattitaitoista palvelua, sillä olemme varasto- ja teollisuuskalustamisen asiantuntijoita. Haluamme taata asiakkaillemme parhaat ratkaisut toimivaan varastointiin ja varastologistiikkaan, joten keskustelemme mielellämme tarpeistanne etukäteen. Tulemme myös tarvittaessa paikan päälle kartoittamaan tilat ja tarpeen.

  Kysy lisää asiantuntijoiltamme, niin etsitään yhdessä tarpeisiisi parhaat varastointiratkaisut!
  Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi