Valmiit lavahyllyt

Lavahyllyjen kokoonpanot

Kasten on Suomen tunnetuin lavahyllyjen valmistaja, joka tarjoaa laadukkaat varastointiratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Toteutamme lavahyllyjen kokoonpanot asiakkaan tarpeen mukaan. Tällä sivulla näet yleisimpiä valmiita kokoonpanoja, jotka auttavat hahmottamaan lopputulosta.

Saat meiltä hyllykokonaisuudet valmiiksi kasattuna tai osissa. Jokainen varasto on uniikki, joten tulemme myös mielellämme paikan päälle suunnittelemaan juuri tarpeisiisi sopivat hyllyratkaisut. Asennamme ratkaisut tarvittaessa paikoilleen. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

OTA YHTEYTTÄ!

Rajaa tuloksia
 • Hinta
   0 tuotetta

  Valikoimamme

  Valikoimastamme löydät lavahyllyjen perus- ja jatko-osat esimerkiksi 6, 10, 16 tai 20 EUR-lavalle. Kuormitus noin 1000 kg/lava. Hyllyjen leveys ja korkeus on valittavissa. Voit koostaa valikoimamme avulla juuri sellaisen hyllykokonaisuuden kuin haluat. Korkeus voi olla esimerkiksi 5 metriä ja leveys 3,6 metriä (mahtuu 4 EUR-lavaa rinnakkain).

  Kasten -lavahyllyissä on vahva rakenne ja monipuoliset lisävarusteet, kuten tasoritilät ja kuormatasot. Päätyelementteihin sisältyvät vaakatuet, pylväät, aluslevyt ja kokoonpanotarvikkeet. Vaakapalkit toimitetaan varmistimien kanssa. Täytelevyt ja ankkurit on tilattava erikseen. Voimme toimittaa hyllykokonaisuudet myös asiakkaan brändiväreissä.

  Kokoonpanojen asennus ja toimitus

  Me olemme varastointiratkaisuiden ammattilaisia, joten tulemme mielellämme paikan päälle kartoittamaan tarpeen ja tilat. Meiltä saat lavahyllyjen suunnittelun, kokoonpanon ja asennuksen sekä tarvittaessa säännölliset hyllytarkastukset. Suosittelemme asiakkaillemme suunnittelu- ja asennuspalvelua, jotta varastosta saadaan mahdollisimman tehokkaasti toimiva ja turvallinen. 

  Nopeat ja kustannustehokkaat toimitukset ja asennukset kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

  Miksi Rastec?

  Me autamme sinua hyödyntämään varastosi mahdollisimman tehokkaasti, oli kyseessä sitten pieni tai iso, manuaalinen tai automatisoitu varasto. Saat kauttamme juuri oikeankokoiset lavahyllyt valmiiksi koottuna ja asennettuna. Erilaisilla lisävarusteilla nostat myös varastosi turvallisuutta ja ergonomiaa. Tarjoamme myös käytettyjä vaihtoehtoja sekä leasing-sopimuksia.

  Kysy lisää asiantuntijoiltamme! Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi