Nostopöydät

Nostopöydän avulla teet työympäristöstä turvallisemman, tehokkaamman ja ergonomisemman. Se soveltuu raskaidenkin kuormien nostamiseen varastoissa ja teollisuudessa. Meiltä saat sekä sähköhydrauliset että manuaaliset nostopöydät tavaroiden helppoon ja tehokkaaseen käsittelyyn. Tutustu valikoimaan ja kysy lisää vaihtoehdoistamme!
Nostopöydän avulla teet työympäristöstä turvallisemman, tehokkaamman ja ergonomisemman. Se soveltuu raskaidenkin kuormien nostamiseen varastoissa ja teollisuudessa. Meiltä saat sekä sähköhydrauliset että manuaaliset nostopöydät tavaroiden helppoon ja tehokkaaseen käsittelyyn. Tutustu valikoimaan ja kysy lisää vaihtoehdoistamme!
Rajaa tuloksia
 • Valmistaja
  • Hinta
    33 tuotetta

   Nostopöytä tuo tehokkuutta työskentelyyn

   Nostopöytä eli saksipöytä on korkeussäädettävä sähköhydraulinen tai manuaalinen työtaso, jonka avulla vaikeiden ja raskaidenkin kuormien nostaminen onnistuu helposti. Se on tehokas ja turvallinen ratkaisu tavaroiden ja materiaalien käsittelyyn esimerkiksi teollisuudessa, varastoissa, pakkaus- ja tuotantolinjoilla sekä lastauslaitureilla. Tason nostaminen ja laskeminen tapahtuu hydraulisesti. Hydraulinen nostopöytä laskee sekä nostaa raskaat taakat helposti ja sulavasti työntekijän niveliä ja lihaksia säästäen. Lisäksi tason nosto ja lasku tapahtuu nopeasti, mikä tekee työskentelystä ripeää ja tehokasta, kun aikaa ei kulu turhaan odotteluun. Saksipöytä on helppo sijoittaa minne tahansa ja se voidaan asentaa pinta-asennuksena lattialle tai upotuskuoppaan. Sen avulla tasoitat korkeuseroja tuotannossa ja logistiikassa eri tasojen välillä. Rastecilta löydät monikäyttöiset Edmolift- ja Hymo-nostopöydät tuottavaan ja turvalliseen varastotyöskentelyyn.

   Paranna työergonomiaa nostopöydän avulla

   Sähköinen nostopöytä on järkevä valinta työpisteelle, missä käsitellään raskaita kuormia. Se nopeuttaa ja helpottaa tavaroiden käsittelyä tehden työskentelystä tehokasta ja ergonomista. Voit ehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoista sekä rasitusvammoista aiheutuvia sairauspoissaoloja nostopöydän avulla. Sen käyttö vähentää työn fyysistä kuormitusta kun työntekijä välttyy raskailta nostoilta sekä tarpeettomalta nivelten ja lihasten rasitukselta. Työergonomiassa hyvän työskentelyasennon löytäminen on tärkeää. Saksipöydän avulla saadaan oikea työskentelykorkeus, joka estää rasitusvammojen syntymisen ja parantaa työergonomiaa. Nostimen käsittely on lisäksi helppoa ja turvallista. Pöydän alaosassa on puristussuoja, joka estää pöytää laskeutumasta alemmas, mikäli jotakin on jäänyt väliin.   Saksipöydät kaikenlaisiin tarpeisiin

   Rastecin laajasta valikoimasta löydät paljon eri mallisia nostopöytiä. Meiltä saat nostimet mm. matalarakenteisena, U-mallisena, yhdellä tai kahdella saksiparilla varusteltuna, sähkökäyttöisenä tai manuaalisena. Kysy lisää myyjiltämme, autamme mielellämme oikean pöydän valinnassa!

   Matala nostopöytä on toimiva ratkaisu työtiloihin, joissa tarvitaan matalaa työtasoa. Matalan rakenteensa ansiosta pöytää ei tarvitse asentaa syvennykseen, vaan sen voi asentaa suoraan lattialle, tasaiselle alustalle ilman asennuskuoppaa. Matala nostopöytä on suunniteltu käytettäväksi yhdessä kuormalavojen kanssa. Lavat saa helposti kuormattua pöydälle pumppukärryä käyttäen. Se sopii käytettäväksi esimerkiksi varastotiloissa, pakkauslinjoilla, tuotannossa sekä muissa paikoissa, missä kuormien lastaus ja siirto tulee olla helppoa ja nopeaa.

   Nostopöydät
   U-mallinen nostopöytä sopii erinomaisesti kuormien lastaamiseen ja purkuun, kun käytetään haarukkavaunuja. U-mallinen pöytä rakenteeltaan matala, joten se ei vaadi syvennystä vaan voidaan asentaa suoraan lattialle. Malli on suunnniteltu siten, että lavojen kuormaus onnistuu suoraan tason päälle pumppukärryjä tai haarukkatrukkia käyttäen. EUR-lavojen käsittely onnistuu parhaiten U-muotoisen pöytätason kanssa. U-malli soveltuu käytettäväksi esimerkiksi asennus- ja pakkauspisteillä sekä tuotantolinjoilla.

   Yksisaksinen nostopöytä on tavallisin ja käytetyin malli teollisuudessamme. Sitä käytetään lähes kaikilla teollisuuden aloilla. Monipuolisuutensa ansiosta yksisaksista mallia on saatavilla useilla eri kapasiteeteilla eli nostokyvyillä sekä eri kokoisilla pöytälevyillä. Valikoimastamme löydät yksisaksiset mallit 4000 kg nostokykyyn asti. Kun tarvitset pöytää korkeisiin nostoihin, paras valinta on kaksisaksinen nostopöytä, jossa sakset ovat päällekkäin. Kaksisaksisella pöydällä saat suuren nostokorkeuden pienelläkin pöytälevyllä. Päällekkäissaksiset nostimet soveltuvat korkeisiin nostoihin sekä tasoerojen tasaamiseen ja niitä voidaan käyttää tavarahissinä, kun siirretään tavaraa kerroksesta toiseen. Päällekkäissaksiset pöydät tulee kiinnittää tukevasti alustaansa ja ne on suositeltavaa asentaa upotuskuoppaan.

   Kysy lisää sisälogistiikan kokeneelta ammattilaiselta

   Kun etsit tehokasta ja turvallista ratkaisua tavaroiden ja materiaalien käsittelyyn varastotyössä, ota yhteyttä meihin. Rastec tarjoaa lukuisia ergonomisia vaihtoehtoja kuormien siirtelyyn ja nostamiseen.

   Meiltä saat monipuoliset nostopöydät eri malleissa. Jos tarvitset varastotuotteita lyhytaikaisesti, meiltä on mahdollista vuokrata tai ottaa leasing-sopimuksella tarpeesi mukaan.

   Martti LauniainenMartti Launiainen
   myynti / Kotka
   p. 044 740 8816
   martti.launiainen@rastec.fi

   Kysy lisää Martilta tai ota yhteyttä myyntiimme
   p. (03) 733 4613 tai yhteydenottolomakkeella.

   Nostovaunu on varmakäyttöinen ja pitkäikäinen valinta

   Valikoimastamme löytyy lisäksi helposti liikuteltavia nostovaunuja. Ne ovat yksinkertaisia ja luotettavia käyttää. Siirrettävä nostovaunu jalkapumpulla nopeuttaa asennus- ja kokoonpanotehtäviä sekä helpottaa kuormien purkua. Vaunut ovat tavallisia nostopöytiä pienempiä ja kevyempiä. Ne ovat näppärä apu kevyemmän tavaran liikuttelussa ja nostamisessa esimerkiksi hyllytystyössä myymälöissä, toimistoissa tai muissa työympäristöissä. Vaunun alla olevat pyörät tekevät sen liikuttamisesta helppoa ja ketterää. Nostovaunut ovat monipuolisia ja soveltuvat moneen eri tarkoitukseen. Niitä voi käyttää työtasona tai apuna kuorman kuljetuksessa. Työtaso nousee jalkapumpulla ja laskeutuu käsikytkimellä. Nostovaunuja on saatavilla sekä yksi- että kaksisaksisena. Vaunuilla voi nostaa kuormia 1000 kg asti.

   Rastecilta saat kaiken helppoon ja tehokkaaseen varastointiin

   Saksipöytä on toimiva ja turvallinen ratkaisu tavaroiden ja materiaalien nostamiseen. Monipuolisuutensa ja lukuisten vaihtoehtojensa ansiosta se soveltuu käytettäväksi erilaisiin työympäristöihin ja käyttötarkoituksiin. Meillä on laaja valikoima kestäviä nostopöytämalleja, joilla raskaatkin kuormat voidaan nostaa helposti ja turvallisesti. Mikäli olet epävarma, millainen malli olisi sinun tarpeisiisi sopiva, ota yhteyttä meihin, niin asiantuntevat myyjämme auttavat sinua oikean mallin valinnassa. Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset toimivaan ja tehokkaaseen varastointiin.