Teollisuuspöydät

Rastecilta saat kotimaisen valmistajan, Trestonin teollisuuspöydät moneen eri tarkoitukseen. Meillä on erittäin laaja valikoima tukevia ja kestäviä teräspöytiä erilaisiin teollisuuden ja varastoinnin tehtäviin, kuten ergonomiseen pakkaamiseen, kokoonpanoon, tuotantoon tai työpöydiksi teollisuuteen. Voit valita aina kustannustehokkaasta peruspöydästä toimialallesi erityisesti räätälöityihin erikoispöytiin asti. Teollisuuspöytiin saa monipuolisesti lisäosia ja tarvikkeita ja pöytiä on mahdollista saada eri kokoonpanoilla aina tarpeesta riippuen.

Teollisuuspöydät

Miksi teollisuuspöytä Rastecilta

  • Edustamamme Treston valmistaa kestävät teollisuuspöydät ja pakkauspöydät huomioiden esimerkiksi teollisuuden, verstaiden, työpajojen, tuotannon ja korjaamoiden erityistarpeet.
  • Valikoimastamme löytyy suuri joukko erilaisia valmiita teräspöytiä esimerkiksi laatikoilla tai reikälevytaustalla.
  • Pöydät ovat myös koottavissa täysin omien tarpeittesi mukaan. Valitse vain oikeanlainen työpöytä teollisuuteen ja toimialasi tarpeeseen sopivat lisätarvikkeet. Me autamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa.
  • Kaikkiin pöytiin on mahdollista saada monipuolisesti erilaisia lisäosia, esimerkiksi säätöhyllyjä, reikälevyjä, laatikkokiskoja, telineitä erilaisille työkaluille, kääntövarsia, metallilaatikostoja ja jopa valaisimia.
  • Tarjoamme myös pyörällisiä apupöytiä sekä erilaisia pakkauspöytäpaketteja. Kerro meille, millaiseen tarkoitukseen työpöytää tarvitset. Autamme mielellämme suunnittelemaan toimivan varastoinnin ja valitsemaan tarkoituksenmukaisimmat tuotteet.
Me Rastecilla olemme teollisuus- ja varastokalustamisen asiantuntijoita. Meiltä saat kaiken avun, mitä tarvitset varastoinnin suunnitteluun ja toimiviin, oikeanlaisiin kalustevalintoihin. Meillä on suuri varasto, joten saat tilauksesi nopeasti, kilpailukykyiseen hintaan.

Teollisuuspöytien ja muiden varastointiratkaisujen osaaja palveluksessasi

Kun haluat teollisuustiloista tai varastosta ennen näkemättömän toimivan, meillä on siihen avaimet. Saat Rastecilta sekä asiantuntevan varastosuunnittelun että laadukkaat tuotteet jopa avaimet käteen -periaatteella. meille on tärkeää, että jokainen varastonne kuutio tulee hyötykäyttöön ja että varastoinnin logistiikka saadaan toimivaksi.

Meiltä voit myös vuokrata erilaisi varastokalusteita tai trukkeja, jos tarvitset niitä vain lyhytaikaiseen käyttöön. Kannattaa kysyä myös käytettyjä vaihtoehtojamme! Varastohyllyt on mahdollista saada myös leasing-sopimuksella.

Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi