Rajaa tuloksia
  • Hinta
    • min EUR 30 - max EUR 337
 56 tuotetta

Laitesuojaverkot

Meiltä löydät esimerkiksi korkealuokkaiset X-Guard- laitesuojaverkot suojaamaan työntekijöitä tai asiakkaita vaaralliselta laitteelta tai koneelta. Verkkoelementtien lisäksi myymme kattavan valikoiman konesuojaverkkojen lisävarusteita, joiden avulla saat täydellisen konesuojaratkaisun juuri omalle liiketoiminnallesi sovitettuna.

Mitä ovat konesuojaverkot

Erilaiset konesuojat ja laitesuojat ovat vankkatekoisia suojarakennelmia, jotka estävät henkilön pääsy vaara-alueelle silloin, kun kone on käynnissä. Kun koneen lähelle on mentävä esimerkiksi huolto- tai siivoustöihin, on tärkeää, että konesuojat ja kulkuovet ovat turvallisia ja toimivia. Siksi niiden on täytettävä EU:n konedirektiivin turvallisuusvaatimukset.

Kuinka voi huomioida työympäristön koneiden ja työkalujen aiheuttamat vaarat

  • Pääsy koneen vaara-alueelle on oltava estetty.
  • Laitteiden kuumat, puristavat ja leikkaavat pinnat on suojattava niin, etteivät ne pääse aiheuttamaan vahinkoa.
  • Koneen hallintalaitteita ei saa voida käyttää vahingossa.
  • Kun automaattisesti toimiva kone on toiminnassa, vaara-alueelle pääsy on estettävä.
  • Sähkökatkon tai sähköverkon alijännitteen aiheuttama vahinkokäynnistyminen on estettävä.
  • On huomioitava, etteivät myöskään kone- ja laitesuojat aiheuta lisävaaraa. Niiden tulee olla riittävän lujarakenteisia, ne eivät saa rajoittaa näkyvyyttä ja tarpeelliset huolto- ja kunnossapitotoimet tulee pystyä tekemään turvallisesti.

Myymämme konesuojasarjat täyttävät konedirektiivin sekä muut tarvittavat, kiinteitä suojia koskevat vaatimukset. Meiltä saat laite- ja konesuojat, joissa on monia älykkäitä ratkaisuja suojaamaan koneiden aiheuttamilta vaaroilta. Rastec myy myös erilaiset suojien lisävarusteet. Valikoimamme on monipuolinen, ja konesuojatuotteet ovat helposti muunneltavissa eri tarpeisiin.

Kun tarvitset turvaa esimerkiksi teollisuuden, varastojen tai rakennusalan tarpeisiin, autamme mielellämme. Toimitamme ja tarvittaessa myös asennamme tuotteet käyttövalmiiksi. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi verkko-, muovi- ja metallipaneeleja sekä erilaisia ovi- ja lukitusvaihtoehtoja.

Miksi valita Rastec

Rastecilla on kymmenien vuosien kokemus korkealaatuisten varastoiden toteutuksista. Me tunnemme varastoinnin trendit ja parhaat käytännöt ja teemme parhaamme tarjotaksemme asiakkaillemme kustannustehokkaita varastoinnin ratkaisuja. Kun tarvitset kumppania toimivan ja tehokkaan sisälogistiikan toteuttamiseen, ota yhteyttä.

Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi