Muovilaatikot

Muovilaatikot

Rastecin valikoimasta löydät laadukkaat, kotimaiset muovilaatikot niin säilytykseen, keräilyyn kuin kuljetukseenkin. Yhtenäinen moduuliajattelu tuo selkeyttä varastointiin. Laatikoiden värejä voidaan käyttää hyödyksi osastoittain tai alueittain. Merkitsemällä laatikot ja lokerot hyvin, pienetkään tuotteet eivät huku varastoon. Meiltä saat kokonaisvaltaiset varastointi- ja myymäläratkaisut, joten voimme suunnitella, toimittaa ja asentaa toimivat hylly- ja laatikkoratkaisut tilojenne ja tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse .

Muovilaatikot

Valikoimamme

Muovilaatikkotyyppejä ovat poimintalaatikko (vetolaatikostot), hyllylaatikko, ottolaatikko (kokoonpano), varastolaatikko (eurolaatikko), muuttolaatikko ja suurlaatikko (nesteille, jauheille). Tarjolla on myös runsaasti lisävarusteita, joilla muovilaatikot saadaan sopimaan jokaiseen käyttöön. Suomessa valmistetut tuotteet sopivat esimerkiksi myymälöihin, tuotantotiloihin ja varastoihin. Laatikot sopivat mitoitukseltaan kaikkiin vakiohyllyihin, paternostereihin ja teollisuuden työpisteiden ripustuskiskoihin. Laatikoita voidaan pinota helposti päällekkäin.

Hylly- ja ottolaatikot

Hyllylaatikoita on paljon eri kokoisia ja värisiä. Raaka-aine värillisissä muovilaatikoissa on polypropeenia (PP) ja lasinkirkkaissa polystyreeniä (PS). Harmaissa laatikoissa käytetään uusiopolypropeenia. Hylly- ja ottolaatikot on tehty kestämään öljyjä, useimpia happoja ja alkaleja sekä liuottimia. Meiltä saat myös kätevät keräilyhyllyt, laatikostot sekä etiketit ja laatikoiden jakajat.

Varasto- ja muuttolaatikot

Valikoimissamme on kestäviä, kotimaisia muovilaatikoita varastointi- ja muuttotarpeisiin. Varastolaatikoita on aina yhdestä litrasta 165 litraan asti. Valikoimissamme on myös taittokannella varustettuja Integra-kuljetuslaatikoita, alumiinisia sekä iskuja ja lämpötilanvaihteluita kestäviä vaihtoehtoja. Laatikot on helppo pinota. Muuttolaatikot on varustettu pinontakahvoilla. Kysy myös käytettyjä vaihtoehtoja!

Suurlaatikot

HDPE-muovista valmistetut suurlaatikot ovat kestäviä, mutta kevyitä. Suuret muovilaatikot voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan, ja niihin voidaan lisätä esimerkiksi avattavat sivuseinät, kansi tai hana. Kysy lisää räätälöitävistä ratkaisuista!

Tilaa kotimaiset muovilaatikot Rastecilta

Kun etsit parhaita ja kustannustehokkaimpia säilytysratkaisuita teollisuuden tarpeisiin ja varastointiin, Rastecin asiantuntijat auttavat. Kysy lisää ja kerro tarpeistasi, niin etsitään yhdessä parhaat ratkaisut! Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse