Asennuspalvelut

Asennuspalvelu on tärkeä osa projektia. Tarjoamme täyden palvelun varaston toteutuksen avaimet käteen- periaatteella. Ota yhteyttä myyntiimme, jos tarvitset apua projektissasi.

Kaksi henkilöä asentamassa kuormalavahyllyä

Monipuoliset asennustyöt teollisuus- ja varastoympäristöissä

Asennuspalvelumme tarjoaa laadukkaan ja kattavan ratkaisun teollisuuden ja varastojen kalusteiden asennukseen. Meidän kokeneet ja ammattitaitoiset asentajamme toteuttavat huolellisesti niin uusien kuin vanhojen kokonaisuuksien asennukset, korjaukset sekä siirtotyöt. Kaikki asentajamme ovat saaneet kattavan koulutuksen ja heidän työnsä täyttää kaikki laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

Kuormalavahyllyjen asennus

Kuormalavahyllyn asennus vaatii erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta, mikä on taattu koulutettujen ja valmistajan hyväksymien asentajiemme toimesta. Jokainen asennusprojekti päättyy ammattimaiseen loppusiivoukseen, varmistaen, että työmaa jättää puhtaaksi ja järjestykseen.

Trukkikuljettaja asentamassa oransseja hyllypalkkeja isossa varastotilassa.
Kaksi henkilöä kokoamassa kuormalavahyllyä isossa varastotilassa.

Törmäyssuojaukset

Törmäyssuojaus on olennainen osa teollisuus- ja varastotilojen turvallisuutta. Asennamme törmäyssuojat käyttäen ainoastaan riittävän vahvoja kiila-ankkureita, mikä takaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden.

Trukkikuljettaja siirtämässä tavaroita varastossa, jossa on asennettu keltaiset joustavat törmäyssuojat.

Turvallisuus ja Joustavuus

Turvallisuus on asennustöissämme aina etusijalla. Käytämme ainoastaan hyväksyttyjä ja säännöllisesti tarkastettuja laitteita ja suojavälineitä. Lisäksi olemme valmiita mukauttamaan toimintamme vastaamaan asiakkaidemme erityisiä turvallisuusmääräyksiä. Turvallisuus ja asennusturvallisuus saavat meillä erityistä huomiota, jotta voimme varmistaa sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme turvallisuuden.

loading
Raimo Hynninen Myynti / suunnittelu
loading
Joni Broman Myynti
loading
Tapio Linna Myynti

Jätä yhteydenottopyyntö

Tarjoamme projektipalvelua varastoinnin ja teollisuuden tehostamisessa. Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!