Järjestä
12 tuotetta
Suodata (0)
Useita vaihtoehtoja
Rocla
Rocla Basic haarukkavaunu 2500 kg
Tuotenumero: MLI25NT-14
 • Nostokyky 2500 kg
 • Nostokorkeus 85 - 200 mm
 • Nylon tai Polyuretaanitelillä
Rocla RMA25 perushaarukkavaunu, helppokäyttöinen, muotoillut kahvat ja vahva rakenne.
alk. 620,00 €
Rocla
Rocla Blue haarukkavaunu 2500 kg, Nylon/Teli
Tuotenumero: ML100NT
 • Nostokyky 2500 kg
 • Nostokorkeus 85 - 200 mm
 • Haarukkapituus 1150 mm
Käsikäyttöinen Rocla BF25 haarukkavaunu on erinomainen työväline päivittäiseen käyttöön varastoissa,...
450,00 € Alv. 0%
Rocla
Punnitseva haarukkavaunu RHW21 2000 kg
Tuotenumero: M611KPT
 • Kapasiteetti 2000 kg
 • Näytön lukutarkkuus 1 kg
 • Haarukat 1150 mm
Pikanostolla varustettu RHW21 haarukkavaunu soveltuu hyvin pidempiin siirtoetäisyyksiin. Erinomainen...
1985,00 € Alv. 0%
Rocla
Saksivaunu Rocla RXM10, käsikäyttöinen
Tuotenumero: MLI400PS
 • Nostokyky 1000 kg
 • Nostokorkeus 85 - 800 mm
 • Käsikäyttöinen nosto
Rocla RXM10 on käsikäyttöinen saksivaunu 1150 mm haarukoilla. Erinomainen apuväline pakkaamiseen, la...
1510,00 € Alv. 0%
Myymme ja toimitamme huippulaadukkaat, kotimaisen Rocla -tuotemerkin kuljetusjärjestelmät kilpailukykyiseen hintaan nopealla toimituksella. Rocla on yksi sisälogistiikan huippubrändeistä, joka kehittää ja valmistaa automaattitrukkeja, pinoamistrukkeja, haarukkavaunuja, pinoamisvaunuja, saksivaunuja sekä muita varastotavaroiden siirtelyyn ja vastaanottoon soveltuvia laitteita. Niiden avulla raskaidenkin kuormien käsittely varastoissa, kaupoissa ja jakelukeskuksissa onnistuu turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteet on suunniteltu kestämään päivittäistä, kovaakin käyttöä.

Rocla tarjoaa kotimaista laatua jo vuodesta 1942

Rocla -tuotemerkin juuret ulottuvat vuonna 1942 perustettuun suomalaiseen osakeyhtiöön. Yrityksen alkuperäinen nimi oli Rautatyö Oy. 1950-luvulla haarukka- ja pinoamisvaunut tulivat osaksi yhtiön valikoimaa. Ensimmäiset sähkökäyttöiset varastotrukit valmistettiin vuonna 1967. Yrityksen nimi vaihtui Rocla Oy:ksi vuonna 1979.

Nykyään Rocla Oy on osa Mitsubishi Logisnext -konsernia ja vuonna 2020 yhtiö vaihtoi nimensä Mitsubishi Logisnext Europe Oy:ksi. Nimen vaihdosta huolimatta Rocla säilyi tuote- ja palvelubrändinä. Konserni suunnittelee, valmistaa ja myy kattavan valikoiman korkealaatuisia ja innovatiivisia varastolaitteita, kuten automaattirukkeja ja haarukkavaunuja. Mitsubishi Logisnext Europe -konsernin (MLE) tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt ovat Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa. Järvenpäässä sijaitseva tuotekehitysyksikkö on konsernin Euroopan tuotekehityskeskus ja se vastaa sähköisten trukkien suunnittelusta sekä konsernin tuotteiden myynnistä, ylläpidoista, huollosta ja varaosatoimituksesta Suomessa.

Tilaa laadukkaat varastolaitteet Rastecilta

Rastec tarjoaa lukuisia sisälogistiikan ratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia haarukkavaunuja, pinoamisvaunuja, saksivaunuja sekä pinoamistrukkeja Rocla -tuotemerkiltä. Varastotavaran käsittelyyn suunnitellut laitteet sopivat keräilyyn, hyllytykseen, materiaalin siirtelyyn ja kuorman vastaanottoon. Kotimaisen tuotemerkin kestävät tuotteet on suunniteltu päivittäiseen, kovaan käyttöön. Lisäksi ne ovat käyttäjäystävällisiä ja ergonominen muotoilu helpottaa niiden käsittelyä ahtaissakin paikoissa. Huippubrändin tuotteet sopivat tehokkaaksi apuvälineeksi esimerkiksi varastoihin, myymälöihin ja jakelukeskuksiin. Niiden avulla kuormien käsittely onnistuu turvallisesti ja vaivattomasti.

Helppokäyttöinen Rocla -haarukkavaunu sopii päivittäiseen käyttöön

Tavaroiden siirto onnistuu helposti ja vaivattomasti haarukkavaunun eli pumppukärryn avulla. Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä saat pumppukärryt eri pituisilla haarukoilla ja eri kantavuuksilla. Rocla -haarukkavaunulla nostat kuormia jopa 3000 kg saakka. Pumppukärryt ovat kuitenkin painoltaan kevyitä, joten ne liikkuvat vaivattomasti myös raskaan kuorman kanssa. Käsikäyttöiset haarukkavaunut ovat kestäviä ja niillä siirrät varastokuormat turvallisesti ja helposti. Tutustu haarukkavaunujen valikoimaan tästä!

Rocla -pinoamistrukki on oiva valinta pidemmille kuljetusmatkoille

Sähkökäyttöinen pinoamistrukki on tehokas apuväline kuormalavojen pinoamiseen ja siirtelyyn esimerkiksi myymälöiden ja teollisuuden varastoissa. Ajotasolla varustetulla pinoamistrukilla taitat pidemmätkin matkat raskaiden kuormien kanssa helposti ja vaivattomasti. Rocla -pinoamistrukki on kompakti ja ketterä, joten se mahtuu kulkemaan kapeillakin käytävillä. Pinoamistrukilla nostat ja lasket kuormalavat nopeasti ja turvallisesti. Valikoimassamme on sekä käyden että seisten ajettavia pinoamistrukkeja. Kaikissa malleissa on suuri nostokorkeus mikä tekee työskentelystä tehokasta erilaisissa olosuhteissa.

Huippumerkit turvalliseen ja tehokkaaseen varastointiin

Rastec on sisälogistiikan ja varastoinnin kokenut ammattilainen. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua pitkäikäisellä kokemuksella. Meiltä saat kotimaiset tuotemerkit kilpailukykyiseen hintaan nopealla toimituksella. Kysy lisäksi käytetyistä vaihtoehdoistamme! Tutustu Rocla -tuotemerkin valikoimaan, josta löydät takuulla tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon tehokkaaseen ja turvalliseen varastotyöskentelyyn. Mikäli et ole varma, mikä vaihtoehto olisi sinun tarpeisiisi sopiva, autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa. Jos tarvitset varastolaitteita vain lyhytaikaisesti, meiltä on mahdollista myös vuokrata tai saat tuotteet halutessasi leasing-sopimuksella. Ota meihin yhteyttä, niin autamme valitsemaan kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun!

Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613, sähköpostitse myynti@rastec.fi