Varastointi

Meiltä löydät täyden valikoiman varastokalusteita kaikkien varastoiden ja teollisuuden tarpeisiin. Kun haluat varastoinnilta toimivuutta ja tehokkuutta, avullamme se onnistuu. Olemme kaiken kokoisten varastojen suunnittelun asiantuntijoita ja meiltä saat varastokalusteet joko uusina tai edullisesti käytettyinä.
Meiltä löydät täyden valikoiman varastokalusteita kaikkien varastoiden ja teollisuuden tarpeisiin. Kun haluat varastoinnilta toimivuutta ja tehokkuutta, avullamme se onnistuu. Olemme kaiken kokoisten varastojen suunnittelun asiantuntijoita ja meiltä saat varastokalusteet joko uusina tai edullisesti käytettyinä.

Varastointi

Koko paketti suunnittelusta toteutukseen

Riittää, että sinulla on tahto tehdä varastostasi toimiva - me hoidamme loput. Suunnittelemme ja halutessasi asennamme toimivan varastokokonaisuuden, joka pelaa saumattomasti yhteen yrityksenne muiden toimintojen, tuotannon, nostokaluston sekä trukkien kanssa, jolloin kokonaisuus saadaan sujuvammaksi.

Kiinnostavatko ekologisemmat varastokalusteet?

Meiltä saat korkealuokkaiset varastokalusteet ja -järjestelmät myös käytettyinä. Olipa varastointitarpeesi millainen tahansa, me myymme, suunnittelemme ja asennamme toimialallasi tarvittavat, korkealaatuiset ja hyväkuntoiset varastointijärjestelmät. Koska tarkastamme kaikki myymämme kierrätetyt varastokalusteet, ne täyttävät tarvittavat turvallisuusvaatimukset ja standardit, aivan kuten uudetkin.

Älä hukkaa yrityksenne toiminnan tehoja monimutkaiseen ja hankalaan varastointiin, vaan anna meidän suunnitella yrityksellenne varasto, joka aidosti auttaa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa. Kun resursseja vapautuu toimivan varastoinnin myötä, kannattaa ne käyttää yrityksen ydintoimintoihin. Varastoinnin tulee olla tehokasta eikä se saa aiheuttaa turhia kustannuksia.

Näin se tapahtuu

Jos mietit, voisiko varastointia järkeistää niin, että se olisi toimivaa ja kustannustehokasta, kartoitamme mielellämme yrityksellesi parhaat varastoratkaisut. Tämän jälkeen suunnittelijamme tekevät teille varaston kalustesuunnitelman.

Luonnoksessa otamme huomioon mm. varastonne sisälogistiikan ja sen, millaisia trukkeja ja muuta kalustoa teillä on käytössänne. Jos kyseessä on rakennettava uudiskohde, paras tulos saadaan, kun pääsemme suunnittelemaan sopivimmat varastokalusteet jo suunnittelun alkuvaiheessa, yhteistyössä arkkitehdin kanssa. Jos varastointitarpeenne myöhemmin muuttuu, on lavahyllytilaa helppo muokata.

Miksi valita Rastec

  1. Toimitamme nopeasti, sillä meillä on Suomen suurin varastokalustevarasto. Samasta syystä valikoimamme on vailla vertaa. Meiltä saat varastokalusteet myös edullisesti käytettyinä, huolellisesti ja turvallisesti, standardien mukaan asennettuina.v
  2. Asiakkaamme niin halutessa teemme varastohyllyille vuosittain tarkastuksen, jossa hyllyjen kunto ja turvallisuus varmistetaan. Ilmoitamme havaitut korjaustarpeet ja vaihdamme vahingoittuneet osat.v
  3. Varastokalusteemme on helppo asentaa ja niihin on mahdollista yhdistää erilaisia lisä- sekä turvallisuusosia. Osien avulla varastokalusteista saa aina omaan varastoon ja varastointitarpeeseen varmasti sopivan kokonaisuuden. Meiltä saat kaikki varastoinnin palvelut aina suunnittelusta asennukseen.

Ota yhteyttä varastointiratkaisujen asiantuntijaan

Kun haluat saada varastoinnin kustannustehokkaaksi ja toimivaksi, kokonaisvaltainen varastointiratkaisu kelpaisi ja ennen kaikkea haluat hyödyntää jokaisen varastosi kuution, ota yhteyttä. Jos tarvitset varastokalusteita tai trukkeja vain lyhytaikaisesti, meiltä saat ne myös vuokrattuna tai leasing-sopimuksella. Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi