Wurth - lavavaraston suunnittelu ja asennus

Projektissa käytettiin sekä perinteistä kuormalavahyllyä että kapeakäytävähyllystöä. Suuren volyymin nimikkeet sijoitettiin kuormalavahyllyihin ja pienemmät tuotteet kapeakäytävähyllystöön, optimoiden tilankäyttöä ja nopeuttaen keräilyprosesseja.

Würthin varastotilat, joissa on korkeat varastointihyllyt täynnä lavatavaraa

Tehokas varastointi ja keräilyprosessi

Würth on palveluntuottaja, joka huolehtii teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon työkaluista ja tarvikkeista. Würth toimii lähes 200 Centerin kautta koko maan kattavasti ja se työllistää lähes tuhat asiakaspalvelun ammattilaista. Nopeat toimitukset kaikkiin myymälöihin taataan toimivalla varastoratkaisulla, joka optimoitiin nopeita toimituksia ja lyhyitä keräilyaikoja silmälläpitäen.
Wurth referenssikuva
Kuormalavahylly wurthin keskusvarastossa
Keskusvaraston layout ja varastointihyllyt optimoituna maksimaaliseen kapasiteettiin

Keskusvaraston suunnittelu ja optimointi

Keskusvaraston suunnitteluun osallistuttiin jo projektin alkuvaiheessa, mikä mahdollisti oikeiden tuotteiden valinnan ja materiaalinkäytön optimoinnin. Vanhat kapeakäytävävaraston hyllyt muokattiin ja otettiin uudelleen käyttöön, mikä osoittaa yrityksen kykyä hyödyntää olemassa olevia resursseja tehokkaasti.

Joustava projektin toteutus

Projekti toteutettiin lohkoittain, varmistaen toiminnan jatkuvuus ja täysi kapasiteetti purku- ja asennustöiden aikana. Tämä lähestymistapa antoi täyden hallinnan projektista, säilyttäen samalla päivittäisen toiminnan sujuvuuden.
Würthin varastotilat, joissa on korkeat varastointihyllyt täynnä lavatavaraa ja tornado varastoautomaatti

Jätä yhteydenottopyyntö

Tarjoamme projektipalvelua varastoinnin ja teollisuuden tehostamisessa. Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Lisää referenssejä

Puumerkin varastotila, jossa on ulokehyllyjä täynnä puutavaraa.

ULOKEHYLLYT

Puumerkki Oy

Pressuhallien kalustamisessa painotettiin ulokehyllyjä, jotka on suunniteltu erityisesti raskaiden kuormien kantamiseen. Ulokehyllyjen suunnittelussa otettiin huomioon pylväiden tuentavälit, ulokepituudet ja kantavuudet.

Tutustu referenssiin

Alfaroc Logisticsin varastotila, jossa on korkeita varastointihyllyjä ja paljon varastoitua tavaraa.

KUORMALAVAHYLLYT, PIENTAVARAHYLLYT

Alfaroc Logistics Oy

Alfarocin varasto suunniteltiin ja toteutettiin Rastecin asiantuntemuksella, mukaan lukien 50 000 kuormalavapaikan kapasiteetti. Varasto koostuu perinteisestä kuormalavahyllystöstä sekä erityisesti suunnitelluista syvemmistä kuormalavahyllyistä.

Tutustu referenssiin

Peikko Groupin varastotila, jossa on asennettu haitariovi läpikuultavasta materiaalista ja ulkoverho

HAITARIVERHO, ULKOVERHO

Peikko Group

Projektimme keskeinen tehtävä oli kehittää ratkaisu tuotantotilojen solujen välisiin tiloihin, jossa tarvittiin suojaverhoja. Ratkaisuksi valikoitui haitariverho, jonka suunnittelussa ja asennuksessa olimme avainasemassa.

Tutustu referenssiin