Päätytikkaat

Kevytorsihyllyjen päätytikkaat

Valikoimistamme löydät laadukkaat, kotimaiset Kasten kevytorsihyllyt ja niihin sopivat päätytikkaat. Päätyelementit ovat tukevaa ja kestävää polttomaalattua terästä. Hyllystö voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan, oli kyseessä sitten varasto-, tuotanto-, myymälä- tai toimistoympäristö. 

Kevytorsihyllyissä on tavallisia varastohyllyjä harvempi pylväsjako, joten ne soveltuvat erityisen hyvin suurikokoisten ja muodoltaan erikoisempien tuotteiden varastointiin. Voimme toimittaa hyllystöt osissa tai asentaa ne asiakkaamme tiloihin. Ota yhteyttä Rastecin ammattilaisiin!

Rajaa tuloksia
 • Hinta
   12 tuotetta

  Päätytikkaat Kasten kevytorsihyllyihin

  Päätytikkaiden mittoja säätämällä ja erikokoisten vaakaorsien avulla hyllystöstä voidaan rakentaa juuri asiakkaan tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Näin voidaan toteuttaa erilaisia sovelluksia, kuten laajoja varastointijärjestelmiä tai pienempiä, manuaalisesti käytettäviä hyllystöjä. 

  Meiltä saat laadukkaat, kotimaiset hyllyratkaisut varastointiin sekä tuotanto- ja toimitiloihin. Valikoimissamme on kevytorsihyllyjen lisäksi esimerkiksi kuormalava- ja pientavarahyllyjä sekä laaja kattaus lisäosia. Kysy myös käytetyistä vaihtoehdoista ja kätevästä leasing-sopimuksesta

  Toimitus ja asennus

  Kevytorsihyllyt kootaan vaakaorsista ja päätytikkaista. Päätytikkaiden etuosassa on säätöreiät, joihin vaakaorret kiinnitetään kovakkeilla. Vaakaorsien päälle voidaan asentaa tarvittaessa hyllylevyt. Saat hyllyelementit, asennusosat ja -ohjeet nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen.

  Meiltä saat myös apua varastotilojen suunnitteluun ja mitoitukseen. Voimme tulla paikan päälle ja optimoida juuri kohteeseesi sopivat säilytysratkaisut. Hoidamme myös asennuksen tarvittaessa. Kun teollisuus- ja varastokalustamisen ammattilainen vastaa kokonaisuudesta, tila käytetään järkevästi ja toiminta tehostuu

  Ota yhteyttä Rasteciin

  Rastec on toiminut jo vuodesta 2009 ja palvellut laajasti eri toimialoja varastointiin liittyvissä asioissa. Laaja tuotevalikoimamme ja korkea ammattitaitomme takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen tilaan kuin tilaan.

   

  Kysy lisää asiantuntijoiltamme, niin etsitään yhdessä tarpeisiisi parhaat hylly- ja varastointiratkaisut! Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi