Pientavarahyllyt

Pientavarahyllyt

Rastec myy, suunnittelee ja asentaa toimialasi tarpeisiin suunnitellut, korkealaatuiset pientavarahyllyt monipuolisiin pienen tavaran varastointitarkoituksiin. Kotimaiset Kasten-pientavarahyllyt ovat erittäin perinteikkäitä ja käytettyjä Suomessa. Nämä teräshyllyt ovat erityisesti pientavaran varastointitarpeeseen soveltuvia, monipuolisia ja toimivia varastointiratkaisuja. Hyllyn mitoitus on ollut vakio jo kauan, joten yhteensopivia hyllyn osia on helppo saada sekä uutena että käytettynä.

Laadukkaat ja lujarakenteiset teräshyllyt sopivat esimerkiksi teollisuuden, kaupan, sairaaloiden tai toimistoiden varastointitarpeisiin. Hyllystö on laajennettavissa tarpeen mukaan ja varaosia on helposti saatavilla.

Miksi pienikokoisen tavaran varastointiin kannattaa valita juuri pientavarahylly

  • Varaston pientavara on usein hyvin monen muotoista. Usein pientavaraa varastoidaan lukumääräisesti paljon, joten jotta varastologiikka säilyy toimivana, pientavaran oikeaoppinen säilytys on tärkeää.
  • Pieniä, mutta painavia tuotteita on järkevintä säilyttää ja keräillä hyllyjen alemmilta tasoilta, kun taas keveitä, esimerkiksi elektroniikan varaosia voidaan säilyttää korkeammalla.
  • Pientavarahyllyt on erityisesti suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Niiden avulla on vaivaton luoda pienen tavaran varastointiin parhaiten sopivat, tarkoituksenmukaisimmat ja kustannustehokkaat ratkaisut.
  • Kasten-pientavarahyllyn perusmitoitus on vakiintunut, joten monia, esimerkiksi tietyn muotoisten tavaroiden säilyttämistä helpottavia lisävarusteita voidaan helposti yhdistää mallista riippumatta.

Tee varastoinnista huolettomampaa varastohyllyjen vuosittaisen turvatarkastuksen avulla

Rastecin palveluun kuuluu myös vuosittain toistuva, standardinmukainen varastohyllyjen turvatarkastus. Saat asiantuntijamme tarkastamaan varastosi sekä kattavan raportin havaitsemistamme varastoturvallisuuden puutteista. Lisäksi asiantuntijamme laativat ohjeet ja esittelevät oikeat tuotteet puutteiden korjaamiseen. Tämän lisäksi seuraamme, että puutteet varmasti tulevat korjatuksi.

Miksi valita Rastec

  • Meiltä saat varastohyllyt sekä uutena, että käytettynä. Myymämme Kasten-hyllyt täyttävät aina tarvittavat turvallisuusvaatimukset ja standardit.
  • Noutovarastomme palvelee: Saat varastotuotteemme ja neuvot nopeasti ja kätevästi noutovarastomme osaavilta myyjiltä. Rastecilta saat myös erilaiset turvallisuus- ja lisäosat nopeasti ja vaivattomasti.
  • Meiltä saat kaiken, mitä tarvitaan toimivaan varastointiin.

Kun haluat hyödyntää tehokkaasti koko käytössäsi olevan varastointitilan tai luoda sitä lisää, kysy meiltä lisää. Kun tarvitaan varastotilojen uudisrakentamista, remontointia tai tiloihin jälkikäteen asentamista, teräshylly on varastoinnin tehokas valinta, jolla voit säästää aikaa ja rahaa.

Ota yhteyttä varastointiratkaisujen ammattilaiseen

Kun etsit kustannustehokasta ja toimivaa, kokonaisvaltaista varastointiratkaisua ja haluat varastosi kuutiot tehokkaasti hyötykäyttöön, ota meihin yhteyttä. Jos tarpeesi koskee varastokalusteita tai trukkeja vain lyhytaikaisesti, meiltä voit myös vuokrata. Kysy myös käytetyistä vaihtoehdoistamme! Varastohyllyt saat tarvittaessa myös leasing-sopimuksella. Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi