Kuormalavahyllyt

Tarjoamme Kuormalavahyllyt eli trukkihyllyt kilpailukykyiseen hintaan nopealla toimituksella. Toteutukset aina suunnittelusta asennukseen. Meiltä saat sekä uudet että käytetyt kuormalavahyllyt. Hyllykokonaisuus voidaan suunnitella varastosi tarpeiden mukaan. Tutustu laajaan valikoimaamme alapuolelta ja luodaan sinulle yhdessä toimiva ja kestävä hyllyratkaisu!
Tarjoamme Kuormalavahyllyt eli trukkihyllyt kilpailukykyiseen hintaan nopealla toimituksella. Toteutukset aina suunnittelusta asennukseen. Meiltä saat sekä uudet että käytetyt kuormalavahyllyt. Hyllykokonaisuus voidaan suunnitella varastosi tarpeiden mukaan. Tutustu laajaan valikoimaamme alapuolelta ja luodaan sinulle yhdessä toimiva ja kestävä hyllyratkaisu!

Kuormalavahyllyt

Myymme, suunnittelemme ja asennamme toimialasi tarpeisiin räätälöidyt Kasten -kuormalavahyllyt eli trukkihyllyt. Laaja varastointihyllyvalikoimamme koostuu Kasten -kuormalavahyllyistä, joka on tuoteryhmänsä myydyin Suomessa. Tarjoamme monipuolisia ja erinomaisen toimivia varastointimahdollisuuksia jokaiseen tarpeeseen. Suunnittelemalla hyllyjen välit ja tarvittavat kuormankestävyydet täsmälleen oikein, voidaan Kasten -kuormalavahyllyistä räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Mihin kuormalavahyllyjä käytetään

Kuormalava- eli trukkihyllyt ovat monipuolisesti muunneltavia, lavatavaran varastointiin tarkoitettuja varastointiratkaisuja. Ne on suunniteltu joustavien varastojärjestelmien rakentamiseen. Näin voimme huomioida yrityksesi varastoinnin yksilölliset tarpeet ja rakentaa niiden mukaisen, parhaiten toimivan säilytysjärjestelmän. Pystymme tekemään lavahyllyistä myös räätälöityjä mitoituksia, jolloin voidaan tehostaa paitsi tilankäyttöä myös logistiikkaa sekä varaston ja tavaran käsittelyä. Kuormalavahyllyt joustavat aina tilan ja käyttötarpeen mukaan, joten vaikka yrityksenne tavarakoko muuttuisi, ei aina tarvitse hankkia erikokoisia hyllyjä, sillä perusosaan on mahdollista liittää jatko-osia käyttötarpeen mukaan.

Muunneltavan rakenteensa ansiosta kuormalavahyllyt soveltuvat lähes jokaiseen tilaan, jokaiselle toimialalle. Jos yrityksessäsi käsitellään kuormalavoja, on räätälöity kuormalavahylly oikea ratkaisu. Kuormalavahyllyistä voidaan rakentaa seuraavia kokonaisuuksia:

Perinteiset kuormalavahyllyt

Kasten P90 perinteinen kuormalavahylly on todella vakaa ja korkealaatuinen hylly, joka palvelee jo tuhansia asiakkaita. Perinteiset kestävät hyllyt mahdollistavat lavojen saumattoman saatavuuden, sillä trukkihylly voidaan asentaa yksipuoleisena tai kaksipuoleisena. Hyllyssä on mahdollista säilyttää eripainoisia taakkoja, esimerkiksi usein käytettyjä EUR- ja FIN-lavoja, mutta myös muunlaiset lavat, häkit tai kustomoidut ratkaisut menevät saumatta hyllyihin, sillä yhden välikön maksimikantavuus on yli kolmekymmentä tonnia. Tarjoamme perinteisiin trukkihyllyihin monia korkeus- syvyys- ja pituus vaihtoehtoja. Perinteisiin hyllyihin on tarjolla runsas lisäosavalikoima muun muassa lisä- ja turvallisuusosia.

Kapeakäytävähyllyt

Kapeakäytäväkuormalavahyllystö on ratkaisu, joka maksimoi tilan hyödyntämisen. Usein yrityksillä on käytössään vain rajallinen määrä tilaa eikä tiloja haluta laajentaa. Mikäli tämä on yrityksenne tilanne, silloin oikea ratkaisu yrityksellenne on kapeakäytävähyllystö. Tämä hyllystö mahdollistaa eri korkeudet ja syvyydet, joten saavutat täyden varastointikapasiteetin. Hyllyjen vaivaton korkeudensäätö tekee varastoinnista helppoa. Silloinkin, kun tuotteiden tilantarve muuttuu, mahdollistat aina kuormalavojen täyden saatavuuskapasiteetin. Tällä ratkaisulla lavojen käsittelyyn tulisi käyttää kapeakäytävätrukkia.

Siirtohyllyt eli MOVO:t

Onko varastollanne tarvetta dynaamiselle ratkaisulle, joka voisi kaksinkertaistaa yrityksenne varastointikapasiteetin verrattuna kiinteään hyllystöratkaisuun? Kuormalavasiirtohyllyt liikkuvat kätevästi lattiaan upotettujen kiskojen päällä. Et siis tarvitse hyllyjen siirtämiseen lihasvoimaa, koska MOVO-siirtohyllyjärjestelmä on sähköisesti ohjattu ja siihen on saatavilla erilaisia ohjausvaihtoehtoja. Ratkaisu on joustava ja kompakti, joten siksi se sopiikin lähes jokaiseen varastoon. Hyllystö sopii lähes kaikenlaisille tuotteille, sillä hyllyn korkeus voi olla jopa 12 metriä ja kantokyky 24 tonnia. Hylly on käyttöturvallinen aina -30 asteen lämpötilaan saakka ja mahdollistaa helpon tuotteiden saatavuuden.

Satelliittihyllystöt

Tarvitsetko tehokasta, kauko-ohjattua ja puoliautomaattista ratkaisua syväkuormaus- ja läpivirtaushyllyille? Tätä ratkaisua käytetään usein kylmävaraston ja elintarviketeollisuuden varastoinnissa, koska käyttölämpötila on 0°C ja +45°C sekä -1°C ja -30°C asteen välillä, mutta myös muissa tarpeissa. Hyllystössä tavarat liikkuvat näppärästi solissa, eikä trukilla tarvitse ajaa solaan asti. Tämä ominaisuus tekee tilankäytöstä ennennäkemättömän tehokasta.

Läpivirtaushyllyt

Haluatko säästää 60% tilaa verrattuna perinteiseen trukkilavahyllyyn, mutta haluat silti hyödyntää hyllystöä eri painoisille lavoille? Läpivirtaushylly on dynaaminen FIFO-ratkaisu integroiduilla rullaradoilla. Tässä ratkaisussa lavojen lastaus ja keräily suoritetaan eri käytävissä, mikä mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman keräilyn ja automaattisesti toimivan varastonkierron.

Syväkuormaushyllyt

Onko yrityksellänne käytössä paljon samaa tuotenimikettä, mutta nimikkeiden määrä ei ole suuri? Jos vastasit kyllä, voi Kasten P90 syväkuormaushylly olla paras ratkaisu yrityksellenne. Tässä ratkaisussa on ylivoimainen tilankäyttökapasiteetti. Varastointi tapahtuu etupuolelta ja lavat ovat kannatinkiskojen varassa. Hyllystö tehostaa varastointia minimoimalla yrityksenne käyttämät lastaus- ja keräilyajat.

Pushback-hyllystöt

Onko tavoitteenanne minimoida siirtoetäisyydet ja tehostaa tavaroiden kiertonopeutta? Pushback-hyllystöt mahdollistavat tiiviin varastointiratkaisun. Pushback-ratkaisulla saadaan täysi varastointikapasiteetti, mikäli yrityksellänne on ylimääräistä ja käyttämätöntä lattiatilaa. Tätä ratkaisua käytetään erityisesti painaville tavaroille ja usein myös kylmävarastoinnissa.

Kaikissa ratkaisuissa hyllyjen tasomateriaaliksi voi valita esimerkiksi teräsritilän tai vanerin käyttötarkoituksen mukaan.

Trukkihyllyissä kaikista tärkeintä on turvallisuus

Meille tärkeintä on turvallisuus. Kiinnitämme erityishuomiota trukkihyllyjen turvallisuuteen varastoinnissa. Rastecilla on tarkat turvallisuusvaatimukset, joten jokaiselle toimittamallemme hyllylle on tarkat läpikäytävät standardit. Tämä on tärkeää, sillä trukkihyllyssä pienikin vääntymä voi vaikuttaa merkittävästi hyllystön kantavuuteen. Laskemme trukkihyllyille aina oikean kuormituksen ja mitoituksen. Hyllystön kantavuus tulisi ilmetä käyttäjille riittävän selkeästi, jotta vaaratilanteilta vältytään.

Tarjoamme myös kattavat lisäosat parantamaan trukkihyllyjen turvallisuutta. Näihin kuuluvat muun muassa vaakapalkit ja törmäyssuojat.

Varastonsuunnittelun asiantuntijoina haluamme tehdä varastoinnistasi toimivaa

Kartoitamme yrityksesi säilytystarpeet, ja suunnittelijamme tekevät teille varaston kalustesuunnitelman. Luonnoksessa on huomioitu mm. varastonne sisälogistiikka ja käyttämänne trukkityypit. Mikäli kyse on uudiskohteesta, pyrimme suunnittelemaan sopivimmat ratkaisut jo arkkitehdin kanssa yhteistyössä. Mikäli säilytystarpeenne myöhemmin muuttuu, lavahyllytilaa on helppo lisätä erilaisten jatko-osien avulla.

Miksi valita trukkihyllyt Rastecilta

  • Meillä on Suomen suurin varastohyllyjen varasto, joten toimitamme tavaran nopeasti.
  • Asennamme hyllyköt huolellisesti ja turvallisesti standardien mukaan.
  • Asennuksen jälkeen teemme hyllyköille vuosittain turvatarkastuksen, jossa tutkimme hyllyjen kunnon ja tarvittaessa vaihdamme vahingoittuneet.
  • Hyllymme on helppo koota ja siihen on mahdollista yhdistää erilaisia kuormalavahyllyjen lisä- sekä turvallisuusosia. Niiden avulla kuormalavahyllyn voi muokata sopimaan omaan varastoon ja varastointitarpeeseen.
  • Kuormalavahyllyn perusmitoitus on pysynyt samana vuosikymmeniä, joten monia samoja, esimerkiksi tietyn muotoisten tavaroiden säilyttämistä helpottavia lisävarusteita voidaan käyttää mallista riippumatta.
  • Meiltä saat lavahyllyt sekä uutena että käytettynä.
  • Kasten-kuormalavahyllyt täyttävät tarvittavat turvallisuusvaatimukset ja standardit ja niihin sopivat sekä FIN-lavat ja EUR-lavat että erilaiset ja eri mittaiset kuormalavat.


Ota yhteyttä varastointiratkaisujen ammattilaiseen

Kun etsit kustannustehokasta ja toimivaa, kokonaisvaltaista varastointiratkaisua ja haluat varastosi kuutiot hyötykäyttöön, ota yhteyttä meihin. Meiltä saat kuormalavahyllyt halutessasi myös käytettyinä. Jos tarvitset kuormalavoja lyhytaikaisesti, meiltä voit myös vuokrata tai ottaa lavan leasing-sopimuksella tarpeesi mukaan. Kysy lisää myyjiltämme, p. (03) 733 4613 tai sähköpostitse: myynti@rastec.fi