Takasuojaverkot

Kuormalavahyllyjen takasuojaverkot

Kuormalavahyllyjen takasuojaverkot estävät lavojen putoamisen 1-puolisen hyllyn taakse. Tämä on tärkeä turvallisuustekijä, mikäli hyllyn takana on esimerkiksi kulkuväylä tai työpiste. SafeStoren Axelent vaaleanharmaa takasuojaverkko ehkäisee merkittävästi tavara- ja henkilövahinkoja. Mikäli hylly on seinää vasten, verkko suojaa myös seinässä olevaa kiinteistötekniikkaa, kuten kaapeleita ja putkia.

Tutustu valikoimaamme tai ota yhteyttä ammattilaisiimme! Neuvomme mielellämme oikeiden hyllykokonaisuuksien suunnittelussa ja asentamisessa. Kauttamme saat parhaat varastointiratkaisut.

KYSY LISÄÄ

HTML Links

Katso esite

Contact
Rajaa tuloksia
 • Valmistaja
  • Hinta
    12 tuotetta


   Valikoimamme

   Meiltä löydät kestävät ja laadukkaat kuormalavahyllyjen takasuojaverkot turvaamaan varastosi henkilö- ja tavaravahingoilta. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja esimerkiksi koossa 1000 x 1100 mm, 1500 x 1100 mm ja 1500 x 2200 mm. Verkon silmäkoko on 50 x 60 mm. Verkko voidaan tarpeen mukaan maalata eri väriseksi.

   Saat kauttamme myös liitospidikkeet, kannattimet ja kiinnittimet. Kannattimia on saatavana eri mittaisina sekä maalattuina ja sinkittyinä. Valikoimastamme löydät myös hyllypylvään jatkoprofiilit, jolla voidaan kasvattaa takapylvään korkeutta. Saat meiltä kätevästi myös törmäyssuojat, tunnelisuojat ja muut turvaratkaisut.


   Takasuojaverkkojen asennus ja toimitus

   Kuormalavahyllyjen takasuojaverkot on helppo asentaa halutulle korkeudelle ja leveydelle kannattimien avulla. Verkkoelementit kiinnitetään pystysuunnassa toisiinsa kiinni ruuveilla. Ensimmäisen rivin yläreunaan ja alimman rivin alareunaan kiinnitetään liitoshaat.

   Verkkoelementit kannattaa asentaa yksipuolisten hyllyjen taakse sekä kaksipuolisten hyllyjen päätyihin suojaamaan liikennettä. Turvallisuuden lisäksi suojaverkko parantaa varaston käytettävyyttä ja siisteyttä. Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

   Miksi Rastec?

   Olemme varastoinnin ja teollisuuskalustamisen ammattilaisia. Asiantuntemuksemme ja laadukkaan valikoimamme ansiosta varastosi saadaan toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme myös suunnittelu- ja asennuspalvelua erilaisiin varastointiratkaisuihin.

   Kysy lisää asiantuntijoiltamme! Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi