Hyllylaatikot

Laadukkaat ja kotimaiset hyllylaatikot tehostavat pientavarasäilytystä. Ne sopivat mitoitukseltaan kaikkiin vakiohyllyihin, paternostereihin ja teollisuuden työpisteisiin. Aallotetun pohjan ansiosta saman levyiset laatikot pinoutuvat tukevasti päällekkäin vaikka niiden pituus vaihtelisi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa käytännölliset hyllylaatikot eri värisinä ja kokoisina!
Laadukkaat ja kotimaiset hyllylaatikot tehostavat pientavarasäilytystä. Ne sopivat mitoitukseltaan kaikkiin vakiohyllyihin, paternostereihin ja teollisuuden työpisteisiin. Aallotetun pohjan ansiosta saman levyiset laatikot pinoutuvat tukevasti päällekkäin vaikka niiden pituus vaihtelisi. Tutustu valikoimaamme ja tilaa käytännölliset hyllylaatikot eri värisinä ja kokoisina!
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   69 tuotetta

  Hyllylaatikot pienten tavaroiden varastointiin

  Mietitkö toimivaa säilytysratkaisua pienten ja keskikokoisten esineiden varastointiin varastossa, työpajassa, liiketiloissa tai hoitoalan ympäristössä? Muoviset hyllylaatikot sopivat erinomaisesti pienten tavaroiden säilytykseen ja käsittelyyn. Ne ovat monikäyttöisiä ja sopivat pientavarasäilytykseen teollisuudessa, myyntitiloissa, hoitoalalla sekä monilla muilla toimialoilla. Hyllylaatikoiden mitoitus tekee niistä yhteensopivia kaikkiin vakiohyllyihin, metrisiin kaappeihin, paternostereihin ja teollisuuden työpisteisiin. Laatikot on kehitetty tehostamaan pienten tavaroiden säilytystä.

  Laajassa valikoimassamme laatikoita on saatavilla monessa eri koossa ja värissä. Värien vaihtelu sekä vakiovarusteena tuleva suojalevyllä suojattu etiketti helpottavat tuotteiden lajittelua ja tuotekoodausta. Työntekijöiden työskentely tehostuu, kun tavarat ovat helposti löydettävissä eikä niiden etsimiseen kulu turhaa aikaa. Ihanteellisen muotonsa ansiosta tavaroiden keräily ja poimiminen on helppoa ja vaivatonta. Muoviset hyllylaatikot on suunniteltu helpottamaan tuotteiden varastointia, lajittelua, paikantamista ja poimintaa. Lisäksi ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät kovaakin käyttöä ja korroosiota. Laatikot on rakennettu kestämään tyypillistä kuormitusta sekä vaativia valmistus- ja teollisuusympäristöjä. Ne sopivat täydellisesti käytettäväksi esimerkiksi varastoissa, tuotantotiloissa, myymälöissä, sairaaloissa, apteekeissa ja jakelukeskuksissa.

  Muoviset hyllylaatikot ovat kestäviä ja monikäyttöistä

  Muoviset säilytyslaatikot ovat yleisin pahvilaatikoiden korvike. Pahvilaatikot kuluvat käytössä ja niitä on vaihdettava usein. Pitkäikäinen ja työskentelyä helpottava ratkaisu pienten tavaroiden varastointiin on monikäyttöinen ja kestävä hyllylaatikko. Nämä muoviset säilytyslaatikot on valmistettu tiheästä ja kestävästä polypropeenista (PP), mikä tekee niistä pitkäikäisiä, helposti pestäviä ja mikä tärkeintä, edullisia. Polypropeenin lämmönkesto on -20 … +75 °C. Polypropeenista valmistetut laatikot kestävät öljyjä, useimpia happoja, alkaleja sekä liuottimia. Ne eivät leviä tai halkeile, kun niitä täytetään, ne kestävät vettä ja rasvaa ja ne on helppo puhdistaa.

  Hyllylaatikoita on saatavilla useissa eri väreissä. Eri värien avulla voi värikoodata varaston tai keräilyjärjestelmän. Värivalinnat tekevät tavaroiden järjestämisestä ja lajittelusta yksinkertaista ja tehokasta, jolloin myös varastonhallinta helpottuu ja tehostuu. Värivalikoimaan kuuluu musta, sininen, punainen ja harmaa. Laatikoita on saatavilla myös kirkkaan värisenä. Lasinkirkkaat laatikot on valmistettu polystyreenistä (PS), jonka lämmönkesto on -40 … +55 °C. Kirkkaan värin ansiosta tavarat ovat paremmin nähtävissä ja löytyvät helpommin.

  Kun haluaa säilyttää useita eri tavaroita yhdessä laatikossa, hyllylaatikot tekevät siitä helppoa jakajien avulla. Säilytystä voi helpottaa lisävarusteena tilattavalla poikittaisella välilevyllä tai pitkittäisellä jakajalla. Helposti asennettava välilevy erottaa erilaiset tavarat toisistaan ja jakaa laatikon eri osiin. Jakajat myydään erikseen, kysy lisää lisävarusteista!

  Esimerkkejä monipuolisten hyllylaatikoiden käyttömahdollisuuksista:

  • varastoissa tuotteiden ja välineiden säilytykseen
  • sairaaloissa hoitotarvikkeiden varastointiin
  • apteekeissa lääkkeiden säilytykseen
  • jakelukeskuksissa tuotteiden varastointiin, jotka toimitetaan vähittäiskauppoihin


  Hyllylaatikko on käyttäjäystävällinen säilytysratkaisu

  Muoviset hyllylaatikot ovat suosittuja säilytysratkaisuja monilla eri aloilla. Polypropeenista valmistetut säilytyslaatikot ovat iskunkestäviä ja helppokäyttöisiä. Paternosterin tai pientavarahyllyn voi täyttää hyllylaatikoilla saadakseen käytännöllisen ja tehokkaan säilytysjärjestelmän. Monet varastot ja jakelukeskukset käyttävät laatikoita peräkkäin hyllyissä, jotta tuotteita voi poimia molemmilta puolilta. Laatikon koon voi valita säilytystarpeeseen sopivaksi. Valikoimassa on saatavilla 11 eri kokoista laatikkoa. Saman levyiset laatikot voi pinota tukevasti päällekkäin vaikka niiden pituus vaihtelisi. Kirkkailla poikittaisilla välilevyillä ja pitkittäisillä harmailla jakajilla voi näppärästi erotella erilaiset tuotteet toisistaan kun ne ovat samassa laatikossa.

  Muovissa säilytyslaatikoissa on tukeva ja kestävä rakenne. Kestävyytensä lisäksi ne ovat käyttäjäystävällisiä. Hyllylaatikoiden muotoilu on kehitetty tekemään varastoinnista mahdollisimman tehokasta, käytännöllistä ja helppoa. Laatikoiden aallotettu pohja helpottaa pienosien poimintaa estämällä niiden liukumisen. Laatikko on avoin, jolloin sisältö on hyvin nähtävissä. Hyllylaatikon etu- ja takareunasta saa hyvän otteen ja laatikkoa on helppo vetää pois päin hyllystä poimiakseen tavaroita. Tämän ansiosta näiden laatikoiden käyttö tilausten keräilyssä tai osien varastoinnissa on kätevä ja helppokäyttöinen ratkaisu.

  Laatikoihin kuuluu vakiovarusteena suojalevyllä suojattu etiketti. Etiketti on tarvittaessa helppo vaihtaa ja helppo pitää siistinä. Etikettien avulla voit säilyttää useita erilaisia tuotteita tai osia samassa hyllyssä. Etikettimerkinnät helpottavat lajittelua ja auttavat löytämään oikean tavaran nopeasti.

  Tutustu laajaan valikoimaamme ja ota yhteyttä, me autamme mielellämme toimivan ja tehokkaan säilytysjärjestelmän rakentamisessa!