Rajaa tuloksia
 • Hinta
  • min EUR 10 - max EUR 273
 34 tuotetta

Varastolaatikot

Varastolaatikot ovat näppärä apu kaikenlaiseen varastointiin

Eri teollisuuden alojen ja muiden varastoinnin käyttöön tarkoitettujen varastolaatikoiden on kestettävä kolhuja ja siirtelyä. Hyvät varastolaatikot ovat helposti puhdistettavia ja vakiomittaisia, jotta liikuttelu ja pinoaminen onnistuvat helposti ja nopeasti.

Laajan valikoimamme varastolaatikot ovat oiva apu tehokkaaseen ja varastoitavaa tarviketta suojaavaan säilytykseen. Valikoimastamme löydät myös elintarvikehyväksytyt ja uusiomuovista valmistetut varastolaatikot. Autamme sinua mielellämme valitsemaan sopivat vaihtoehdot yrityksellesi.

Valitse varastolaatikko käyttötarpeen mukaan

Valikoimastamme löydät sopivat laatikot niin suurille kuin pientavaroille, työkaluille ja lavoille kerättäville tuotteille. Laatikoillamme paitsi varastoit, myös tarvittaessa kuljetat tavarat turvallisesti ja tehokkaasti. Saatavilla on laaja valikoima eri tyyppisiä laatikoita, jotka eroavat toisistaan esimerkiksi väreiltään, kansityypeiltään tai käyttötarkoitukseltaan.

Pinottava, kannellinen varastolaatikko auttaa ottamaan jokaisen tilan hyvin käyttöön, ja eurolavojen mukaan mitoitetut mallit auttavat täyttämään lavat optimaalisesti. Eurolaatikot ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun laatikoilta vaaditaan iskunkestävyyttä. Ne ovat käytännöllisiä esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin.

Alumiiniset laatikot sopivat parhaiten kuljetukseen ja muihin vaativiin ympäristöihin. Kolhun kestävyytensä lisäksi ne kestävät laajasti eri lämpötiloja aina -40 °C:sta 80 °C:een vaurioitumatta.

Muoviset varastolaatikot ovat kestäviä ja soveltuvat kaikenlaisten tavaroiden säilytykseen niin kodeissa, varastoissa kuin autotalleissakin. Säännellympään elintarvikkeiden säilyttämiseen löydät meiltä myös elintarvikehyväksytyt muovilaatikot.

Laatikoidemme materiaalit ovat helppohoitoisia ja kestäviä, ja niiden mittasuhteet on suunniteltu sopimaan kunkin mallin käyttötarkoitukseen optimaalisesti. Esimerkiksi laatikoiden rullaradat ja hyvät, pitävät kädensijat ovat esimerkkejä laatikoiden käyttöä helpottavista ominaisuuksista.

Tukevan kannen ansiosta laatikot voi pinota turvallisesti päällekkäin ja ne pysyvät uriensa ansiosta tukevasti pinottuna. Kansien liukumista estävä materiaali pitää laatikot paikoillaan. Tämä helpottaa esimerkiksi tavaran lähettämistä. Kun laatikot palautetaan tyhjinä, ne on kätevä laittaa sisäkkäin kuljetuksen ajaksi. Näin ne eivät vie turhaa tilaa ja pienentävät kuljetuskustannuksia.

Kun tavarat pysyvät omilla paikoillaan ja ovat aina helposti löydettävissä, helpottaa se jokaisen varastoijan arkea.

Rastecilta saat laatikot kaikkiin säilytystarpeisiin

Esimerkkejä laajasta varastolaatikoiden valikoimastamme:

 • -kovaa kulutusta kestävät ja kiinteäkantiset kuljetuslaatikot
 • -tukevat, muoviset varastolaatikot
 • -suojaavat, kannelliset muovilaatikot
 • -käytännölliset, läpinäkyvät muovilaatikot
 • -tilaa säästävät, kokoontaitettavat laatikot
 • -ekologisen näkökulman huomioivat kierrätysmuovilaatikot
 • -kestävät, EUR-lavojen mukaan mitoitetut eurolaatikot
 • -erityisesti pinottavaksi suunnitellut säilytyslaatikot
 • -asiakaskohtaisesti räätälöitävät laatikot.

Kun haluat varmistaa, että varastolaatikkosi varmasti kestävät ja ovat tarpeeseenne sopivat, ota yhteyttä Rasteciin. Autamme mielellämme oikeanlaisten laatikoiden valinnassa. Katso koko valikoimamme tuotesivuiltamme!

Ota yhteyttä!