Mallihyllyt

Kotimaiset Kasten S90 -pientavarahyllyt soveltuvat pientavaroiden varastoimiseen esimerkiksi teollisuudessa, kaupassa, arkistoissa ja toimistoissa. Myymme, suunnittelemme ja asennamme toimialasi tarpeisiin suunnitellut kokonaisuudet, jotta saat varastosi toimimaan loogisesti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Tällä sivulla näet yleisimpiä mallihyllyjä, jotta saat kattavan kuvan mahdollisista ratkaisuista. Kysy myös käytetyistä vaihtoehdoista ja kätevästä leasing-sopimuksesta. Kokonaisuus voidaan myös rakentaa täysin asiakkaan tarpeen mukaan, joten ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

KYSY LISÄÄ
Rajaa tuloksia
 • Hinta
   16 tuotetta

  Kasten mallihyllyt jokaiseen tarpeeseen

   

  Kasten S90 -pientavarahyllyt ovat monipuolisia ja erittäin laadukkaita varastohyllyjä, joista löytyy mittoja monenlaiseen käyttöön:

   

  • Hyllysyvyydet 300, 400, 500 ja 600 mm
  • Pituudet 900, 1000 ja 1280 mm
  • Korkeudet 2020, 2295, 2480, 2665 ja 3030 mm
  • Lisäksi kaksi eri pylväsmallia lisäosineen

   

  Mallihyllyjen avulla näet esimerkkejä ratkaisuista erilaisilla mitoilla varustettuna. Jokainen kohde on kuitenkin uniikki, joten ratkaisut kannattaa suunnitella aina kohteen vaatimusten mukaan.

   

  Laadukkaat hyllyt räätälöitynä kokonaisuutena

   

  Laadukkaiden pientavarahyllyjen avulla maksimoit tilankäytön ja tehostat varastokeräilyä. Hyllystö on nopea ja helppo asentaa itse, mutta tarjoamme myös suunnittelu- ja asennuspalvelun tarpeen mukaan. Ratkaisua voidaan myös muokata ja laajentaa jälkikäteen.

   

  Polttomaalattu, yksipuoleinen teräshylly on tukeva ja kestävä ratkaisu monenlaiseen käyttöön. Ratkaisut noudattavat alan turvallisuusvaatimuksia ja standardeja. Tuotteita on saatavana uusina ja käytettyinä. 

   

  Miksi Rastec?

   

  Kun haluat lisää tehoa tilankäyttöön ja varastointiin, ota meihin yhteyttä. Olemme teollisuus- ja varastokalustamisen kokeneita ammattilaisia, ja ratkaisemme haastavimpienkin kohteiden varastointitarpeet. Opastamme myös mielellämme oikeiden ratkaisuiden valinnassa tulemalla paikan päälle kartoittamaan tilat ja tarpeet. 

   

  Kysy lisää asiantuntijoiltamme ja kerro tarpeistasi, niin etsitään yhdessä tarpeisiisi parhaat varastointiratkaisut! Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi