Vaakapalkit

Kuormalavahyllyjen vaakapalkit

Valikoimastamme löydät I-profiiliset, oranssiksi polttomaalatut vaakapalkit kuormalavahyllyihin. Vaakapalkit eli orret sopivat kaikkiin Kasten P90-P100-hyllyihin. Varmistimet sisältyvät toimitukseen. Kuormalavahyllymme soveltuvat sekä FIN- että EUR-lavojen säilytykseen.

Meiltä saat myös pylväselementit ja muut tarvikkeet kuormalavahyllyihin. Opastamme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa, jotta saat varastoinnista kaiken hyödyn irti. Saat meiltä osat toimitettuna tai koko hyllyratkaisun avaimet käteen -asennuspalveluna.

Rajaa tuloksia
 • Tyyppi
  • Mitat
   • Hinta
    • Käyttöalue
      22 tuotetta

     Valikoimamme

     Kuormalavahyllyt kootaan pylväselementeistä ja vaakapalkeista haluttuun leveyteen ja korkeuteen. Vaakapalkkien leveyksiä on saatavilla 1200-3600 mm (soveltuu EUR- ja FIN lavoille). Pylväselementit ja orret valitaan lisäksi sen perusteella, millaista kantavuutta niiltä edellytetään käytössä. Valikoimastamme löytyy kantavuudet 1500-3270 kg.

     Varmistimet sisältyvät toimitukseen. Kaikki hyllyelementit voidaan maalata asiakkaan haluamalla värillä. Autamme oikeiden hyllyratkaisuiden valinnassa, joten ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

     Lisäosat

     Valikoimastamme löydät myös kattavasti erilaiset lisävarusteet, kuten välipalkit, peltiset kuormatasot, tunnelisuojat, tynnyrialustat, takasuojaverkot ja törmäyssuojat. Myös erikoislavoille löytyy lisäosia, joilla tuotteet voidaan lastata turvallisesti kuormalavahyllyyn. Tutustu valikoimaan tai soita ja kysy lisää!


     Vaakapalkkien toimitus ja asennus

     Toimitamme vaakapalkit osissa, mutta mikäli tilaus sisältää erilaisia hyllykokonaisuuksia, voimme myös toimittaa ne koottuina tai asentaa ne paikan päällä toimintavalmiiksi. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyiset toimitukset ja asennuksen. Hyllykokonaisuudet on mahdollista saada myös kätevällä leasing-sopimuksella.


     Optimaaliset hyllyratkaisut Rastecilta

     Erikoislujasta teräksestä valmistetut Kasten kuormalavahyllyt ovat tehokas ja laadukas tapa varastoida kuormalavoja ja hyötykäyttää varastotila optimaalisesti. Me autamme asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen ratkaisuillamme.

     Kysy lisää asiantuntijoiltamme! Ota yhteyttä soittamalla 03 733 4613 tai sähköpostitse myynti@rastec.fi