Rajaa tuloksia
  • Hinta
    • min EUR 24 - max EUR 534
 71 tuotetta

Pukukaapit

Pukukaapit pitävät työvaatteet järjestyksessä

Lukittavat pukukaapit tuovat järjestystä työpaikan sosiaalitiloihin. Lukittavien pukukaappien avulla pidät vaatteesi tallessa sekä valmiina seuraavaa käyttökertaa varten. Työpaikan yleisilmeeseen vaikuttaa, että siellä on siisti tila, jossa on riittävästi pukukaappeja. Rastecilta löydät suuren valikoiman erilaisia kaappimalleja kaikille työpaikoille tai vaikka uimahalliin, kuntosalille, koululle tai sairaalaan.Tilaa varastoinnin ammattilaiselta nyt korkealaatuiset pukuhuoneen kalusteet.

Peltiset pukukaapit toimistoon ja erilaisiin teollisuusympäristöihin

Kun valitset sopivia pukukaappeja, on tärkeätä huomioida, minkälaiseen ympäristöön kaappeja on ajateltu. Esimerkiksi Z-kaapin avulla saat luotua säilytystilaa pieniin tiloihin. Z-kaapissa on leveämpi säilytystila esimerkiksi kengille tai kassille ja korkea, kapeampi tila, johon vaatteet saa siististi roikkumaan. Toista lokeroa voi myös käyttää ulko- tai työvaatteille ja toista arkivaatteille.

Teollisuusympäristöön sopivin voi olla esimerkiksi peltinen pukukaappi, jossa on sisäänrakennettu ilmanvaihto. Valtaosa kaapeistamme ovat tuulettuvia, mutta joihinkin malleihin on mahdollista liittää mekaaninen ilmanvaihto. Mekaanisen tuuletuksen avulla kaapin ilma vaihtuu nopeammin, jolloin myös hajut kaapin sisällä vähenevät. Tämä on pidetty vaihtoehto esimerkiksi paloasemilla ja hitsausteollisuudessa. Peltinen pukukaappi on laminaatista valmistettuja vaihtoehtoja kestävämpi.

Tarjoamme myös laadukkaat, lukittavat postilokerokaapit, siivousväline- ja tarvikekaapit sekä kätevät latauslokerokaapit, joissa voit säilyttää tavaroita ja ladata samalla työkaluja ja pienlaitteita.

Kaappiemme erilaiset runkomallit mahdollistavat monenlaisia ratkaisuja tiloihin, joissa tarvitaan lukittavia säilytystiloja. Kaapit on mahdollista saada oikea- tai vasenkätisenä sekä pariovellisena.

Tutustu pukukaappien valikoimaamme, kysy lisää tai tilaa kätevästi verkosta!

Pukukaappien jalustavaihtoehdot ja varusteet

Pukukaappeihimme voit valita sopivimman kolmesta erilaisesta jalustasta. Vaihtoehtoja ovat sokkeli, jalat tai penkkijalusta. Sokkeli helpottaa siivousta, sillä sen alle ei pääse pöly, kuten jalallisen pukukaapin alle. Jalat puolestaan antavat korkeutta ja niiden alta mahtuu hyvin puhdistamaan lattian. Penkkijalusta puolestaan säästää pukuhuoneen tilaa, kun erillistä penkkiä ei tarvita.

Useimmissa pukukaapeissa on vaatekoukut, mutta kaappeihin on mahdollista ostaa muita lisävarusteita tarvittaessa. Meiltä saat esimerkiksi kaapin oveen tai seiniin kiinnitettäviä peilejä, kenkätelineitä, numerotarroja ja laatikoita sekä hyllyjä pienille esineille.

Kysy lisävarusteista!

Autamme mielellämme sopivan pukukaapin valinnassa

Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Mikäli kuitenkin olet epävarma valinnastasi, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Meiltä löytyy käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaatekaappeja moneen ympäristöön. Kaappeja löytyy monessa eri koossa aina sen mukaan, millaiseen tilaan sitä suunnitellaan laitettavaksi ja millaisia tavaroita kaapissa halutaan säilyttää.

Rastec on varastoinnin kokenut asiantuntija. Autamme työksemme saamaan yrityksenne varastointitilat toimiviksi ja kustannustehokkaiksi. Meiltä saat kaiken, mitä varastointiin tarvitset. Meiltä voit ostaa kalusteita uutena tai käytettynä tai vuokrata. Kysy myös leasing-mahdollisuutta!

Mitä haluat varastoida? Katso pukukaappivalikoimamme ja tilaa näppärästi verkkokaupastamme!