Rajaa tuloksia
  • Hinta
    • min EUR 182 - max EUR 369
 9 tuotetta

Toimistokaapit

Toimistokaapit sisustavat konttoritilat viihtyisiksi

Rastecilta saat korkealaatuiset, tyylikkäät Economy-toimistokalusteet, joiden toimistokaapeista voit valita mieleisesi kolmesta eri väristä. Kaappimme on valmistettu kestävästä ja helposti puhtaana pidettävästä MDF-levystä ja ne on suunniteltu auttamaan toimiston arjessa. Lisäosien avulla kaapit on helppo mukauttaa kutakin tarvetta vastaavaksi.

Oikein mitoitetut toimistokaapit auttavat arjessa

Muotoilultaan klassiset, monen kokoiset toimistokaapit tuovat käytännöllisyyttä jokaiseen toimistoon. Toimistokaappien hyllyjen korkeus on säädettävissä ja niihin voidaan lisätä säilytystä helpottavia varusteita, kuten tankoja vaateripustimille. Toimistokaapeista on mahdollista rakentaa eri kokoisia moduuleita.

Optimaalisesti sisustetusta toimistosta löytyy tila kaikelle tarvittavalle: kansioille, asiakirjoille, vaihtovaatteille ja erilaisille toimistotarvikkeille. Valikoimastamme löydät monipuoliset toimistokaapit kaikelle tavaralle, mitä toimistossa tarvitaan. Toimistokaappiemme syvyys, leveys, korkeus, sisustus ja väri ovat valittavissa juuri sinun toimistoympäristöösi sopivaksi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme,niin autamme sinua mielellämme valitsemaan tarpeisiinne parhaiten sopivat kaapit tai tilaa toimistokaapit kätevästi suoraan verkkokaupastamme!

Lukolliset toimistokaapit pitävät arkaluontoiset paperit säilössä

Lukittava toimistokaappi on hyvä valinta silloin, kun esimerkiksi säilytetään arkaluontoisia tai tietosuojattavia dokumentteja. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat, lukolliset toimistokaapit, jotka sopivat kaikenlaisiin työympäristöihin.

Kaappi lukollisilla liukuovilla puolestaan on toimiva ratkaisu niukkoihin tiloihin, joissa ovien ei haluta vievän ylimääräistä tilaa. Kun kaapissa on liukuovet, ei sen sijoittamisessa tai avaamisessa tarvitse ottaa huomioon kaapin ovien avautumisen vaatimaa tilaa. Liukuovikaapit ovat siisti vaihtoehto ja ne näyttävät hyvältä mistä suunnasta tahansa.

Kestävä ja monipuolinen, lukollinen kaappi mukautuu moniin erilaisiin tarpeisiin. Kaikki kaapin hyllyt ovat siirrettäviä.

Kysy lisätietoja!

Rajaa työpisteitä kätevästi toimistokaapin avulla

Toimistokaappia voit käyttää myös rajaamaan ja suojaamaan työpisteitä. Kaappi voidaan asettaa esimerkiksi työpöydän eteen, taakse tai sivulle. Korkea kaappi työpisteiden välissä erottaa työpisteet näppärästi toisistaan. Voit myös sijoittaa kaapin seinää vasten tai laittaa kaksi kaappia selkäpuolet vastakkain. Tämä ratkaisu auttaa usein saamaan tilaa käytännöllisemmäksi.

Toimistokaappi on oiva ratkaisu asiakirjojen, toimistotarvikkeiden ja henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen ja auttaa pitämään toimistojen tasot siisteinä tavarasta. Kaapistojemme laatikot ovat laadukkaat ja liukuvat pehmeästi. Kaapit myös sopivat monenlaiseen erilaiseen tilaan. Ne ovat fiksu valinta toimiston lisäksi esimerkiksi luokkahuoneeseen tai arkistoon.

Kaappeihin on mahdollista lisätä hyllytasoja (lisätarvikkeena). Lisähyllyjen avulla säilytystilaa voidaan muokata omaan tarpeeseen sopivaksi. Kaappiemme päälle on mahdollista kiinnittää laminoitu kansilevy, joka antaa kaapeille siistin, viimeistellyn ilmeen. Lisätarvikkeena saatava kansilevy kiinnitetään kätevästi kaksipuolisella teipillä. Kysy lisätarvikkeista.

Säätötassujen avulla kaappi seisoo tukevasti myös epätasaisella lattialla. Tassuja on helppo säätää kaapin sisäpuolelta.

Tilaa nyt toimistokaapit näppärästi verkosta!

Rastec on säilytyskalusteiden kokenut asiantuntija

Kun haluat varmistua, että toimistosi kalustetaan paitsi käytännöllisesti ja toimivasti, myös tila optimoiden, ota yhteyttä meihin. Olemme olemassa sitä varten, että yrityksenne varastointitilat saadaan toimiviksi ja kustannustehokkaiksi.

Katso valikoimamme ja tilaa toimistokalusteet kätevästi meiltä!