Peltikaapit

Peltikaappi on erinomainen ratkaisu silloin, kun tarvitaan toimivaa ja kestävää säilytys- tai arkistointitilaa esim. teollisuuteen, tietokoneille työkaluille tai työntekijöiden tavaroiden säilytykseen. Tilaa laadukkaat peltikaapit kätevästi suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tuotteista!

Peltikaappi on monikäyttökaluste

Rastecilta löydät maalatut teräs-, metalli- ja säilytyskaapit kaikkiin työympäristöihin ja säilytystarpeisiin. Mihin ikinä säilytyskaappeja tarvitsetkaan, meiltä sellainen löytyy!

Valikoimassamme on eri hintaluokan peltikaappeja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löytyvät niin työkalu-, varasto-, kemikaali- kuin ympäristökaapitkin. Helpoimmin koottavat kaapit toimitetaan osina, jolloin asiakas kokoaa ne itse. Suurin osa kaapeista toimitetaan valmiiksi koottuina. Raskaammat, kuten työkalukaapit, ovat rakenteeltaan kovempaan käyttöön suunniteltuja ja materiaaleiltaan vahvempia. Runsaat varusteluosat ja muuntelumahdollisuudet tekevät niistä varastojen, korjaamoiden ja tuotannon korvaamattomia ykköskaappeja.

Voit siis valita, haluatko hitsatun peltikaapin vai kokoatko kaapin itse. Täyshitsattu kaappi toimitetaan valmiiksi koottuna ja on laitettavissa paikoilleen heti. Koottavat kaapit kestävät yleensä yhtäläisesti tai jopa enemmän kuin hitsatut. Suurin ero onkin hinnassa, sillä osissa toimitettavat mallit ovat pääsääntöisesti edullisempia kuin täyshitsatut. Hintaa saadaan pudotettua sillä, että osissa kaappi on helpompi kuljettaa eikä se vie paljoa tilaa kuljetuksen aikana.


Kysy peltikaapeista!

Tarvitsetko koodilukittavaa kaappia?

Useimmat kaapit ovat lukittavissa riippu- tai sylinterilukolla. Jos olet kyllästynyt avainten kanssa pulaamiseen, saattaa koodilukolla toimiva peltikaappi olla paras ratkaisu. Koodilukko on patterikäyttöinen ja se asennetaan ovenkahvaan. Koodilukolla oven voivat avata kaikki, jotka tietävät koodin. Avaimista ei tämän jälkeen tarvitse enää huolehtia tai muistaa, kenellä ne milloinkin ovat.


Peltikaapin ovien materiaalivaihtoehdot

Useimmiten peltikaappien ovet on valmistettu pellistä, mutta valittavissa on myös rulo-ovet, joiden valmistusmateriaali on muovi. Rulo-ovet ovat ahtaiden tilojen käytännöllinen vaihtoehto, sillä ne eivät vaadi tilaa avautuakseen. Rulo-ovelliset kaapit ovat erinomainen valinta esimerkiksi pieniin toimistotiloihin, kapeisiin käytäviin tai ahtaisiin varastoihin ja nurkkauksiin.

Valikoimastamme löydät myös lasiovelliset kaappivaihtoehdot. Lasista ovea tarvitaan silloin, kun on tarpeen nähdä kaapin sisältö ovia avaamatta. Lasioviset kaapit voivat olla myös sisustuksellinen valinta.


Tietokonekaappi pitää teollisuustilan tietokoneen suojassa iskuilta, pölyltä ja putoamiselta

Peltinen tietokonekaappi on erinomainen säilytystila teollisuusympäristössä käytettävälle tietokoneelle. Kaapin sisällä tietokone on suojassa pölyltä, ja tuulettimen ansiosta tietokone ei kuumu liikaa.

Oven taakse jäävä kaappiosa lisää käyttömahdollisuuksia, sillä kaapin tasoille mahtuu säilytettäväksi monenlaista tavaraa. Ulosvedettävän tason avulla näppäimistö saadaan nopeasti suojaan kaapin sisään ja vastaavasti näppärästi taas ulos. Tietokonekaappeja meiltä löytyy monessa koossa ja värissä. Voit valita itse koottavan tai kätevän, valmiiksi kootun vaihtoehdon.

Autamme sinua oikeanlaisen peltikaapin valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva lattia- tai seinämallinen peltikaappi. Autamme aina mielellämme sopivan kaapin valinnassa. Jos sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin vastaamme mielellämme tuotteitamme koskeviin kysymyksiin.

Rastec on varastoinnin kokenut asiantuntija. Teemme kaikkemme, jotta yrityksenne varastointitilat saadaan toimiviksi ja kustannustehokkaiksi. Meiltä saat kaiken, mitä varastointiin tarvitset joko ostaen uutena tai käytettynä tai vuokraten. Kysy varastointikalusteitamme myös leasing-sopimuksella!


Ota yhteyttä!